Ai in plan renovarea completă a locuinței? Iată ce poți alege pentru sistemul de încălzire!
Casa / renovare
In momentul in care isi cumpara o locuinta noua, iar aceasta nu este o constructie noua, multi proprietari isi doresc sa o renoveze astfel incat aceasta sa arate asa cum viseaza. Drept urmare, vor demara un proiect complex de renovare, in care sa faca schimbari complete si chiar sa inlocuiasca sistemele electrice, sanitare si chiar sistemul de ...
Țeapa dată de un meseriaș angajat să renoveze baia: "Am apucat să-i dăm 2.000 de lei avans. S-a plâns că n-are bani de chirie"
Luni, 28 Noiembrie 2022, ora 22:34 - Țeapa dată de un meseriaș angajat să renoveze baia: "Am apucat să-i dăm 2.000 de lei avans. S-a plâns că n-are bani de chirie"
Casa / renovare
Românii care au nevoie să facă lucrări în case reușesc cu greu să găsească meseriași. Unii dintre ei au ghinion și descoperă că cel pe care l-au angajat a dispărut cu banii primiți...
Cum găsești un meșter de încredere?
Vineri, 25 Noiembrie 2022, ora 17:56 - Cum găsești un meșter de încredere?
Casa / renovare
Fiecare avem nevoie de un meșter pentru reparația, renovarea unui garaj sau chiar pentru construirea unei case de familie. Fie că este vorba de reconstrucția unei băi sau bucătării,...
Cât de greu este să găsești un meseriaș bun: "Ne-a programat după vreo 12-14 luni"
Duminica, 20 Noiembrie 2022, ora 03:00 - Cât de greu este să găsești un meseriaș bun: "Ne-a programat după vreo 12-14 luni"
Casa / renovare
Mulți dintre românii care au de renovat apartamentele sau de executat lucrări de reparații în case sunt nevoiți să le amâne pentru că nu găsesc meseriași. Unii au plecat din țară, iar...
Cei 6 pași de urmat pentru a te asigura că nu iei țeapă când angajezi meșteri. "Din păcate Doreii au devenit cu adevărat meseriași la aburire"
Vineri, 18 Noiembrie 2022, ora 22:49 - Cei 6 pași de urmat pentru a te asigura că nu iei țeapă când angajezi meșteri. "Din păcate Doreii au devenit cu adevărat meseriași la aburire"
Casa / renovare
Una dintre problemele care apar când vine vorba despre renovări sau lucrări de amenajare în casă este legată de alegerea meseriașilor care le vor executa. Unii dintre aceștia nu au...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei renovare . Această zonă va concentra articolele categoriei Casa din Ziare.Com care au subiectul principal: renovare.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - renovare, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Casa , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.