Cutii postale de calitate

Advertorial
Marti, 19 Ianuarie 2021, ora 18:18
7266 citiri
Cutii postale de calitate

Cutiile postale obisnuite de depozitare a corespondentei reprezinta o investitie mica in sine. De asemenea, au un caracter de imagine si vor da bine in scarile de bloc, mall-uri, cladiri de afaceri, aeroporturi si lanturi mari de benzinarii. Modele de cutii postale pentru scari sunt practice, au un modul format din mai multe compartimente separate, cu usi care se pot incuia cu o cheie si au creata o fanta pentru trecerea corespondentei. Aceasta va oferi securitate pentru stocarea scrisorilor, facturilor si a ziarelor. Modulul este format din mai multe compartimente, fiecare dintre ele fiind echipat cu un mecanism de blocare cu yala, un slot pentru plasarea corespondentei si o fanta pentru cartea de vizita sau numele si numarul apartamentului destinatarului. Cutia postala este acoperita cu vopsea antistatica, ceea ce o face extrem de rezistenta la uzura.

Cutii postale - material

Cutia postala metalica este realizata din tabla neagra dublu decapata. Poate fi montata pe pereti sau pe usile din fata, avand dimensiuni optime standard sau la comanda clientului. Cutiile postale pot fi montate una langa cealalta sau in combinatie cu un avizier pentru a obtine un design placut. Cutiile postale pentru scarile de bloc sunt disponibile in orice culoare, deoarece se vopsesc in camp electrostatic in culoarea dorita de client. Poti alege orice culoare dar, de obicei, clientii solicita culoarea care se potriveste cu culoarea usii scarii.

Metoda de instalare si numarul de cutii postale

Variantele de cutii postale bloc permit instalarea modulelor de cutii postale in scara blocului, la intrare, iar montajul se face pe perete. Se pot face configuratii in orice numar la cererea clientului. Pe partea din fata a cutiilor exista un slot pentru plasarea materialelor postale si publicitare. Aceste materiale sunt protejate de a fi scoase in exterior prin usa rabatabila dotata cu yala. Usile cutiilor postale se deschid pentru a colecta mai usor materialele postale si publicitare. De asemenea, pe usile cutiilor, exista yale, la care proprietarii au acces cu ajutorul a 2 chei.

Montare pe perete

Aceleasi cutii postale pentru intrari sunt realizate si intr-o varianta pentru montarea pe perete (nu pe usa din fata), si au, de asemenea, un slot pentru trecerea corespondentei. Cutiile postale sunt atasate pe perete in configuratia dorita de client. Modelele de cutii postale se disting prin designul unic, executia de calitate si materialul rezistent, vopsit in orice culori. Pe site-ul https://cutiipostalebloc.ro/ sunt prezentate pe scurt produsele pe care le ofera cutiipostalebloc.ro.

Citește și:
Cele trei nume luate în considerare PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează
Cele trei nume luate în considerare PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează
Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu se gândește să candideze la alegerile prezidențiale din 2024, însă nu a exclus alte trei nume care se vehiculează a fi reprezentantul...
Cine este președintele filialei din România a Fratelli d’Italia, formațiunea care a câștigat alegerile din Italia
Cine este președintele filialei din România a Fratelli d’Italia, formațiunea care a câștigat alegerile din Italia
Fratelli d’Italia, partidul care a câștigat cele mai recente alegeri parlamentare din Italia, are din 2020 o filială și în România, condusă de către Alessandro Console, un om de afaceri...