Ziare.com

Targ imobiliar dedicat Primei Case, organizat in iulie

de Teodora Bodeanu
Marti, 09 Iunie 2009, ora 13:56

   

Targ imobiliar dedicat Primei Case, organizat in iulie
Datorita interesul manifestat de clienti pentru programul guvernamental "Prima Casa", in perioada 17 - 19 iulie se va organiza Targul Imobiliar Project Expo: Prima Casa, la Palatul Copiilor din Bucuresti.

In cadrul acestui targ, dezvoltatorii vor accepta inscrieri pentru programul "Prima Casa", prin intermediul caruia cei care sunt interesati de achizitionarea primei locuinte vor primi garantii din partea statului, pentru obtinerea unui credit ipotecar, se arata intr-un comunicat al Project Expo, remis Ziare.com.

Doritorii pot achizitiona locuinte deja disponibile din fondul locativ, locuinte nou construite sau cele care vor fi gata in perioada de derulare a programului, Ministerul Finantelor urmand sa stabileasca toate conditiile necesare pentru ca persoanele interesate sa stie exact cui trebuie sa se adreseze si care sunt obligatiile fiecarei parti.

Statul va garanta o suma de 60.000 de euro din valoarea totala a locuintei, in timp ce bancile vor percepe un avans de maximum 5% din valoarea creditului. De asemenea, cei care vor apela la acest program vor beneficia de un TVA redus, de 5%, la achizitionarea casei.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Pentru a putea paticipa la program, bancile trebuie sa aiba sucursale in toata tara, sa accepte un avans de maximum 5% si sa practice un nivel de dobanzi sub cele existente pe piata.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1314 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor