Ziare.com

Targ imobiliar in Capitala: garsoniera de la 21.000 de euro

Marti, 07 Septembrie 2010, ora 14:23

   

Targ imobiliar in Capitala: garsoniera de la 21.000 de euro
Targul Imobiliar National-tIMOn isi deschide portile in perioada 9 -12 septembrie, in Piata Constitutiei, din Bucuresti, dezvoltatorii prezenti la eveniment incercand din nou sa vanda locuinte "pe hartie".

Potrivit Mediafax, preturile vor porni de la 21.000 de euro plus TVA de 5% pentru garsoniere si de 35.800 de euro, plus TVA pentru apartamente de trei camere.

Astfel, proiectul de 170 de locuinte este dezvoltat in Mogosoaia, iar constructia acestuia se va face exclusiv din banii dezvoltatorului. Locuintele vor fi finalizate in maximum trei luni de la startul proiectului, programat pe 15 septembrie, iar pana la finalizarea proiectului clientii nu vor trebui sa plateasca niciun ban.

"Vom face liste de asteptare, vom verifica bonitatea financiara a celor interesati, iar contractul se va semna atunci cand locuinta va fi livrata. In concluzie, nu exista niciun pericol ca beneficiarii proiectului sa piarda bani", a declarat, intr-un comunicat al organizatorilor targului, George Diculescu, consilier imobiliar Eurometropola, agentul exclusiv al proiectului.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Vanzarea off-plan (pe hartie) era un obicei pe piata imobiliara inainte de declansarea crizei financiare, deoarece preturile erau simtitor mai reduse decat cele practicate la finalizarea proiectului. Insa din cauza problemelor financiare ale dezvoltatorilor imobiliari, potentialii cumparatori au devenit reticenti la astfel de achizitii, preferand in prezent sa cumpere locuinte deja finalizate.

Printre expozantii tIMOn se numara BeIgloo, Adama, Real Time,Volumetric, Pipera CityLights, Casa Felice, Rezidential Orizont, Green City, Obor Towers, Green Angels, precum si cu oferta exclusiva a 30 de brokeri independenti membri ai Asociatia Brokerilor Imobiliari.

Pe langa oferta de locuinte noi, la targ vor fi promovate si 4.000 de unitati vechi.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2423 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor