Ce face cel mai bogat israelian cu 10.000 de hectare de terenuri in Romania

Vineri, 15 Iulie 2011, ora 15:14

   

Ce face cel mai bogat israelian cu 10.000 de hectare de terenuri in Romania
Cel mai mare dezvoltator-proprietar de terenuri din Romania, compania Willbrook International, detine terenuri in apropierea Capitalei si a altor orase.

Pentru ca oricum nu produc nimic, din moment ce investitiile nu au mai fost derulate, dezvoltatorul a decis ca o parte din ele sa fie concesionate, chiar daca banii obtinuti astfel sunt "maruntis", scrie MONEY.ro.

"Avem 10.000 hectare de teren in Romania, atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara. Ce facem cu ele? Cultivam rosii. Terenul nu produce nimic, are valoare doar cand construiesti pe el.

Am concesionat o parte din terenuri, nu pot sa va spun exact ce suprafata, unor agricultori care cultiva rosii. Nu sunt profitabile, dar mentinem terenul in circuit. Anual, incasam 5.000 de euro pe hectar. Este maruntis", a declarat omul de afaceri Eyal Ofer.

Casa Poporului are o suprafata desfasurata (nu doar amprenta) de 330.000 mp, ceea ce ar insemna ca cele 10.000 de hectare ar putea reprezenta peste 300 de astfel de constructii.

Citeste mai multe despre Ce face cel mai bogat israelian cu 10.000 de hectare de terenuri din Romania pe Money.ro.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4737 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
Ce a-ti inteles din articol ?
Ca deja pamintul nu mai este al rominilor,si incet,incet vom ajunge sa pierdem TOT ! Iar taranu romin va munci pe fostul sau pamint in..... ARENDA,ca atunci cind era propietar nu a fost in stare sa-l cultive.
Vor veni evreii,arabii din golf si multi altii.Nemtii s-au prajit cu grecii,asa ca vor sta cuminti.Am ajuns un neam de IOBAGI,pentru ca ne'o BAGA altii !
azi
rank 5
@moldoveanu - iobag uslas
"Ce a-ti inteles" - numai uslasii scriu asa - clasa de mijloc si clasa avuta care voteaza cu PDL sunt toti oameni educati si de aia merita sa conduca aceasta tara
Utilizator sters
Baetica !
Ai tras pe linga tinta ! Nu esti un " Postac " cu....state in PDL. Abia incepi sa ginguresti ! Inapoi la Ghilotina si Koko ca sa-ti termine INSTRUCTAJUL !
Altfel nu vei mai fi platit,ataci pe cine nu trebue !
Ghilotina
rank 5
Nasol .
Cu cat or fi cumparat hectarul !??
BxyzklmnG
rank 2
A fost ...
... gratis , locde joaca pentru ....cirtite !!!
Utilizator sters
l-au luat degeaba plus spaga la capusele politice Boc-Udrea-Base!
pe spaga pot sa ia ovreii toata tara! Ovreul Isarescu se plateste singur cu 17 mii euroi pe luna intr-o tara secatuita ca Romania de atitea capuse politice!
Westrop
rank 5
@Nastratin, marile vanzari de terenuri, fabrici,
numite privatizari, s-au facut in timpul lui Iliescu-Nastase. Un evreu, imi scapa numele, amic al lui Nastase, a cumparat pe nimic mare parte din Delta. Nu zic ca cei care au urmat n-au vandut luand comisioane, dar daca e sa fim impatiali cele mai mari afaceri s-au facut in linistea domniei Iliescu-Nastase:-)
Noroc ca romanii afla adevarul numai de la Realitatea TV si Antena3. Ar fi uluiti sa afle numele proprietarilor de terenuri din Romania... evrei, arabi, turci, greci, indieni...
Tamerlan
rank 1
PS..daca citesti despre Eyal Ofer., un escroc
mincinos , cel care a dus MITA la rang de coruptie internationala, vei vedea cite magarii a facul omul...e suficient sa cauti pe google tastind numele Eyal Ofer.
si te lamuresti...nu sunt banii lui in totalitate ...dupa cum stiti evreii au fortat prin tarile cele mai puternice sa primeasca mii de miliarde dolari si asa i-au investit in tari mici fara personalitate precum a noastra, tari santajabile, manipulabile unde politicienii se vind pt mai nimic ....aceasta metoda de a corupe oficialitatile si de a se imbogati rapid a atras inca de sute de ani ura altor natii impotriva evreilor ...au institutionalizat coruptia peste tot ...nu Hitler a avut ceva cu ei...vezi ce au patit mai peste tot in lume ....ura impotriva lor si-au atras-o...nu este vorba aici despre un comentariu antisemit ..am prieteni fff buni in Israel, fac afaceri cu jidanii, nu ma deranjeaza dar fiindca veni vorba de marele proprietar manipulator, trebuie sa va edificati...este administratorul banilor evreilor despagubiti....stiati ca si Romania a despagubit cu sute de milioane euro un nr mare de jidani care au revendicat diverse proprietati, unele disparute, demolate , tratamente inumane etc? ok...dreptul lor international...concluzia....prin minciuna acest evreu manipuleaza piata ....
Tamerlan
rank 1
sa iti raspund eu...dezinformare totala ...cunosc compania
jidanilor si nu au atit teren cum eronat un *** a tastat un zero in plus ...multi nu au notiunea hectarului....un hectar este o suprafata de zece mii mp, adica , plastic, 100/100 sau orice alte dimensiuni, laturi care insumeaza o arie de zece mii mp...jidanii au majoritatea terenurilor extravilane agricole si in Bucuresti detin imensa suprafata de 50000 mp , adica 5 ha ...in Ilfov au 238 ha in mai multe localitati etc dar nu un total de 10000 ha ...in ceea ce priveste dobindirea sumei de 5000euro/ha profit anual, o gogorita cit Casa Poporului...si eu detin terenuri , fac agricultura, cultiv legume etc dar dintr-un ha teren nu poti obtine in Romania un profit de peste 5000euro din cultivarea rosiilor pt ca nu faci sera pe el...minciuni...pai inmultiti 5000 cit scrie autorul desi as accepta o arenda de 500 euro mai degraba si vedeti cit ar cistiga intr-un an evreii...5mii x 10mii = 50 mil eu/an ...ha ha ha ...ar lasa jidanii o mie de ani terenul celor ce cultiva rosii...cum majoritatea celor ce semneaza articole aici sunt oligosmorbidus, intelegem ...caldura mare draga ...dementa vine de la mai multi factori...sunt dispus si eu sa ,,concesionez" pe 49 de ani toate terenurile si sa primesc infima suma de doar 2000 eu/ha ...uite mai jidanilor, faceti o intermediere si cistigati stind la umbra ....Ghilo, povesti...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor