Gimo.ro revolutioneaza metodele de promovare a anunturilor imobiliare

Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 08:00
7104 citiri
Gimo.ro revolutioneaza metodele de promovare a anunturilor imobiliare
Foto: ohio.edu

GIMO.ro este unul dintre site-urile de top care se ocupa cu postarea si promovarea anunturilor de pe piata imobiliara. Site-ul a ajuns unul dintre cele mai bune din domeniu atat datorita strategiei pe care o adopta, cat si viziunii moderne pe care o are asupra serviciilor pe care le ofera.

Administratorii site-ului au reusit sa il mentina in pozitii de top datorita modificarilor permanente aduse felului in care acesta functioneaza, moficari ce sunt mereu inspirate de feedback-ul primit si in trend cu dezvoltarea internetului.

Care sunt avantajele utilizatorilor www.GIMO.ro

Utilizatorii care apeleaza la serviciile www.GIMO.ro descopera numeroase avantaje pe care majoritatea site-urilor concurente nu le pun la dispozitie:

  1. Proprietarii si dezvoltatorii imobiliari pot posta anunturi gratuit - pe langa faptul ca postarea anunturilor se face fara a fi nevoie sa se plateasca o suma de bani, acestea raman active pe site pana cand imobilul este vandut. Desi actualizarea continutului site-ului se face in mod regulat, anunturile valide nu sunt scoase din data de baze decat in momentul in care detinatorul confirma faptul ca anuntul nu mai este de actualitate. Numarul mare de vizitatori ai site-ului face posibil ca anuntul sa fie vazut zilnic de un numar optim de persoane interesate, crescand astfel sansele pentru incheierea rapida a tranzactiei.
  2. Agentiile imobiliare pot posta gratuit - la fel ca si in cazul proprietarilor, agentiile imobiliare pot posta gratuit ofertele, iar la un numar de 15 anunturi postate pot beneficia de bonusul acordat de site: un anunt la alegere promovat in sectiunile cheie ale www.GIMO.ro.
  3. Inscrierea gratuita a firmelor ce activeaza in domenii conexe segmentului imobiliar - firmele ce activeaza in domeniul imobiliar sau care au legatura cu acesta isi pot promova serviciile catre potentiali clienti prin simpla inscriere pe site. Acestea sunt impartite pe judete pentru a fi usor de gasit de catre cei interesati.
  4. Protectie impotriva anunturilor care induc utilizatorii in eroare - GIMO.ro detine un sistem bine pus la punct care nu permite agentiilor imobiliare sa isi faca cont de proprietar si sa isi asume identitatea acestuia in procesul de gasire a potentialilor clienti. Aceasta tactica este des intalnita la agentiile imobiliare care isi posteaza ofertele pe alte site-uri de profil pentru a putea atrage clienti pe care mai apoi ii conving sa colaboreze contra unor comisioane mai mici.

Pe langa avantajele de care utilizatorii site-ului se bucura, acesta detine o bogata oferta de anunturi de la agentii imobiliare din Bucuresti, dar si din marile orase ale tarii. Vizitatorii site-ului pot gasi majoritatea anunturilor de actualitate din tara intr-un singur loc: GIMO.ro.

Preturile de promovare suplimentara a anunturilor practicate de GIMO.ro sunt mult mai accesibile prin comparatie cu cele ale altor site-uri de profil. Practicand astfel de preturi, site-ul vine in sprijinul segmentului de piata puternic afectat de criza imobiliarelor, a vanzatorilor care se chinuie sa vanda de luni si chiar ani de zile, dar si a celor ce doresc sa isi promoveze anunturile intr-un mod eficient. Intelegand ca promovarea este vitala pentru incheierea rapida a tranzactiilor, administratorii GIMO.ro au gandit metode de promovare moderne, targhetate si care sa se adapteze usor la modul de functionare a internetului la momentul actual.

Metode ingenioase si eficiente de promovare utilizate de www.GIMO.ro

  1. Promovare pe grupurile de LinkedIN - LinkedIN este cea mai mare retea cu oameni de afaceri din toata lumea. Prin promovarea pe retele de acest tip se aduc clienti informati, care stiu exact ce cauta si care sunt mult mai deschisi catre incheierea unei tranzactii decat vizitatorii obtinuti prin alte modalitati de promovare.
  2. Promovare pe grupurile de Facebook - profitand de optiunile de grup a retelei de socializare numarul 1 in lume in momentul actual, www.GIMO.ro poate promova anunturile prin intermediul unei lant de peste 40 de grupuri ce contin numai membrii strict interesati de segmentul imobiliar.
  3. Promovare pe paginile de Facebook - paginile de Facebook ale site-ului numara deja peste 8.500 de fani, avand un reach impresionant ce reflecta viteza cu care site-ul se dezvolta. Fiecare anunt promovat pe pagina are cateva mii de potentiali cititori.
  4. Promovare pe site-uri de anunturi gratuite consacrate - pe langa promovarea pe retele sociale, GIMO.ro face inclusiv uz de site-urile de anunturi gratuite cele mai vizitate si mai cunoscute de pe internet.

Din dorinta de a oferi utilizatorilor servicii de cea mai buna calitate, GIMO.ro urmareste sa dezvolte pe parcurs si alte metode de promovare in functie de directia in care va merge internetul, pentru a fi mereu cu un pas inaintea celorlalte site-uri consacrate de prefil, precum www.imobiliare.ro. Site-ul se doreste a fi unul modern, actualizat in functie de cerintele pietei si care sa satisfaca in acelasi timp nevoile utilizatorilor.

Datorita multiplelor avantaje oferite de www.GIMO.ro, apelarea la serviciile de promovare oferite de catre site poate deveni cea mai rapida cale de incheiere a unei tranzactii imobiliare.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#promovare anunturi imobiliare, #site anunturi imobiliare, #anunturi imobiliare gimo, #metode promovare anunturi imobiliare , #vanzari imobiliare