Cele mai scumpe vile cu destinatie business scoase la inchiriere - Preturi de pana la 18.000 de euro

Vineri, 14 August 2015, ora 14:08
3166 citiri
Cele mai scumpe vile cu destinatie business scoase la inchiriere - Preturi de pana la 18.000 de euro
Foto: Pexels/StartupStockPhotos.com

Cea mai scumpa vila pentru birouri, scoasa la inchiriere in marile orase din Romania, costa 18.000 de euro si se afla in Bucuresti.

Portalul Spatiicomerciale.ro a prezentat un clasament al celor mai scumpe locuinte cu destinatie office disponibile spre inchiriere in marile orase.

Cele mai impunatoare proprietati sunt vile vechi, de patrimoniu, renovate si reamenajate si reprezinta o alternativa viabila la cladirile de birouri.

Atat in Capitala, cat si in celelalte centre regionale, preturile solicitate tind spre sau depasesc pragul de 10 euro pe metru patrat pe luna, potrivit comunicatului remis Ziare.com.

Cele mai scumpe vile cu piscina scoase la vanzare in Romania - preturi de pana la 3 milioane de euro

Bucuresti

In zona Dacia-Romana, o vila construita in anul 1912, dar recent renovata, poate fi transformata in sediu de birouri in schimbul sumei de 18.000 de euro pe luna (echivalentul a aproape 16 euro pe metru patrat pe luna). Spatiul inchiriabil este de 1.134 de metri patrati, iar proprietatea dispune de o curte libera de aproape 2.000 de metri patrati, pretabila pentru parcare.

In zona Piata Victoriei, o alta vila-monument istoric, cu o suprafata de 400 de metri patrati, are un pret cerut de 15 euro pe metru patrat pe luna, respectiv un total de 6.000 de euro pe luna. Cladirea este structurata pe demisol, parter si mansarda, a fost renovata in 2013 si are o curte libera de 160 de metri patrati.

In zona Universitate, o constructie din 1895, cu o suprafata utila de 667 de metri patrati, poate fi inchiriata cu 9.900 de euro pe luna (sau circa 14,87 de euro pe metru patrat pe luna). Structurata pe cinci nivele (subsol, demisol, parter, etaj si mansarda), cladirea a fost renovata in anul 2008, pastrand insa elementele arhitecturale originale.

In apropiere de parcul Cismigiu, o vila istorica, de 913 metri patrati, este listata pe Spatiicomerciale.ro la un pret de 13.500 de euro pe luna (circa 14,8 euro pe metru patrat pe luna). Constructia este structurata pe demisol, parter, etaj si mansarda si a fost renovata in anul 2009.

In apropierea Arcului de Triumf, o vila de 480 de metri patrati poate fi inchiriata cu aproximativ 5.800 de euro pe luna (sau circa 12 euro pe metru patrat pe luna). Cladirea este formata din demisol, parter, etaj si mansarda si dispune de o curte de aproape 500 de metri patrati.

Cluj-Napoca

In zona centrala a orasului de pe Somes, o vila de 420 de metri patrati are un pret cerut de 13 euro pe metru patrat pe luna, respectiv un total de circa 5.500 de euro pe luna. Imobilul este dispus pe cinci nivele (D+P+2E+M), are 11 camere (plus dependinte) si doua terase de opt metri patrati.

Tot in centrul Clujului, o vila din anul 1950, cu o suprafata de 520 de metri patrati, are un pret cerut de 4.800 de euro pe luna (aproximativ 9,23 de euro pe metru patrat pe luna). Cladirea este structurata pe demisol, parter si mansarda si este amplasata pe un teren de 800 de metri patrati.

In zona Gheorgheni, o vila construita in anul 2005, cu o suprafata inchiriabila de 410 metri patrati, este listata pe Spatiicomerciale.ro la un pret de circa 9,75 de euro pe metru patrat pe luna (aproape 4.000 de euro pe luna). Casa este dispusa pe patru nivele (D+P+E+M) si se poate preda atat mobilata, cat si nemobilata.

Timisoara

In zona Cetatii, o vila din anul 2005 are un pret cerut de 10 euro pe metru patrat pe luna, pentru o suprafata inchiriabila de 396 de euro pe luna. Cladirea dispune de curte proprie, pretabila pentru parcare, si dispune de o suprafata de circa 150 de metri patrati pe fiecare nivel.

In zona Piata Unirii, o vila veche, recent restaurata si reamenajata, poate fi folosita ca sediu office in schimbul a 8,5 euro pe metru patrat pe luna (sau 1.700 de euro pe luna). Imobilul este structurat pe doua nivele si are o suprafata de 200 de metri patrati.

In zona Piata Maria, o cladire istorica recent renovata este scoasa la inchiriere pentru opt euro pe metru patrat pe luna, respectiv un total de 3.200 de euro pe luna. Constructia are o suprafata de 400 de metri patrati, dispusa pe parter, etaj si mansarda.

Brasov

O suprafata inchiriabila de 130 de metri patrati, situata la parterul unei vile vechi din centrul orasului, are un pret cerut de 1.500 de euro pe luna (aproximativ 11,54 euro pe metru patrat pe luna). Cladirea este dispusa pe parter si doua etaje, iar spatiul este renovat.

Tot 1.500 de euro pe luna (8,82 de euro pe metru patrat) cere si proprietarul unei alte vile vechi, din Centrul Istoric al Brasovului. Spatiul are o suprafata de 170 de metri patrati si este compus din cinci camere, plus dependinte.

Constanta

In centrul orasului de la malul marii, o vila de aproape 170 de metri patrati este disponibila spre inchiriere pe Spatiicomerciale.ro la un pret de circa 11 euro pe metru patrat pe luna (sau un total de circa 1.800 de euro pe luna). Proprietatea este amenajata ca spatiu de birouri si dispune de teren de 400 de metri patrati.

Tot in zona centrala, o cladire finalizata in anul 2007, care a functionat ca sediu de banca poate fi inchiriata cu opt euro pe metru patrat pe luna (sau 4.000 de euro pe luna). Cladirea are o suprafata de 500 de metri patrati, dispusa pe subsol, parter, etaj, mansarda si terasa.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#vila inchiriere birouri, #vila chirie birou , #vila