Cinci dintre cele mai mari case din lume, construite dupa 2000

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 07:49
6666 citiri
Cinci dintre cele mai mari case din lume, construite dupa 2000

Construite cu multe secole in urma in Europa pentru a adoposti familiile princiare si incepand cu Epoca de Aur in SUA pentru a oglindi nou descoperita bogatie a clasei superioare americane, locuintele grandioase sunt preferate de multi miliardari ai zilelor noastre.

Unele dintre aceste mega-resedinte au fost ridicate in anii recenti. Multe se afla pe teritoriul Statelor Unite, partial si pentru ca aici exista cei mai multi miliardari, scrie The Richest.

Patru dintre cele mai mari locuinte din lume construite dupa anul 2000 se regasesc in lista The Richest.

5. Fairfield Pond, New York, SUA - 3.995 de metri patrati

Fairfield Pond a fost construita in 2003 in Hamptons, zona cunoscuta pentru resedintele scumpe si opulente. Conacul se afla in apropiere de orasul New York si apartine miliardarului Ira Rennert. Are 29 de dormitoare, 39 de bai, o pista de bowling, un cinematograf cu 164 de locuri si multe altele.

4. Chelster Hall, Ontario, Canada - 4366 de metri patrati

Chelster Hall este una dintre cele mai mari case din Canada. Situata in Ontario, aceasta este detinuta de Hugo Powell, fost CEO al companiei belgiene producatoare de bere Interbrew, potrivit Homes of the Rich.

Powell voia ca locuinta sa aiba peste 5.000 de metri patrati, insa, ca urmare a opozitiei din partea vecinilor, a ajuns sa masoare 4.366 de metri patrati atunci cand a fost finalizata, in 2006.

3. Pensmore, Missouri, SUA - 6.689 de metri patrati

Constructia acestei resedinte a inceput in perioada 2008-2013, in muntii din Missouri. Inca nefinalizata, casa este subiectul mai multor teorii ale conspiratiei, inclusiv a uneia potrivit careia ar fi viitorul sediu al Guvernului Illuminati.

Dincolo de aceste aspecte, cheltuielile de intretinere vor fi apropiate de zero. Mai mult, locuinta a fost conceputa pentru a rezista unor fenomene naturale precum tornadele sau cutremurele, frecvente in Missouri.

2. Versailles, Florida, SUA - 8.361 de metri patrati

Casa este inca in constructie si urmeaza sa fie finalizata in 2015, dupa 11 ani de la debutul lucrarilor. Proprietarul, omul de afaceri David Siegel, a sistat lucrarile timp de mai multi ani, din cauza unor probleme financiare. Va avea un salon spa, o bucatarie cu echipamente industriale, camere pentru yoga si multe alte facilitati de lux.

Antilia, Mumbai, India - 37.161 de metri patrati

A fost construita de Mukesh Ambani, presedintele companiei indiene Reliance Industries, intre 2002 si 2010. Antilia are 27 de etaje, insa inaltimea sa este comparabila cu cea a unei cladiri de 40 de etaje.

Luxoasa resedinta, ridicata in tara in care cei mai multi oameni traiesc cu mai putin de doi dolari pe zi, este evaluata la 1 miliard de dolari, fiind cea mai scumpa locuinta din lume.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
AGA companiei de stat Nuclearelectrica (SNN) nu a luat decizia de continuare a proiectului de construire, pe amplasamentul fostei termocentrale pe cărbune de la Doicești, a unei centrale nucleare...
O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
Americanca Janna, stabilită de mai bine de cinci ani în România, a captat atenția pe TikTok prin demontarea stereotipurilor comune despre țara noastră. Clipul ei este viral acum cu peste...
#cele mai mari case, #locuinte mari, #case scumpe, #constructii casa , #vila