Nuntă romantică în Hawaii: campionii mondiali și olimpici s-au căsătorit într-un decor de vis

Sambata, 22 Iunie 2024, ora 13:41
2842 citiri
Nuntă romantică în Hawaii: campionii mondiali și olimpici s-au căsătorit într-un decor de vis
Evan Bates și Madison Chock

Sportivii americani Madison Chock şi Evan Bates, campioni olimpici pe echipe la patinaj artistic în 2022, s-au căsătorit într-o nuntă romantică la malul mării, în Hawaii.

Cuplul, care a câştigat împreună mai multe medalii olimpice şi titluri de campioni mondiali, a făcut schimb de jurăminte, în cadrul unei ceremonii care a îmbinat tradiţiile hawaiiene cu accente personale.

Cele trei zile de sărbătoare au debutat cu un eveniment de bun venit la hotelul Queen Kapiolani din Waikiki, unde invitaţii s-au bucurat de un spectacol al artistului hawaiian Honoka. Festivităţile au continuat cu brunch şi golf înainte de ceremonia de nuntă.

Chock, 28 de ani, a purtat, la căsătorie cu Bates, 34 de ani, o rochie personalizată Vera Wang, cu detalii din tul şi o fustă voluminoasă. Ceremonia a fost oficiată de mentorul şi antrenorul lor de patinaj, Steffany Hanlen, şi a inclus o interpretare din partea mamei lui Chock, Barbara, care a cântat "Hawaiian Wedding Song" în timpul ceremoniei.

Cuplul a făcut schimb de jurăminte scrise de mână şi a primit o binecuvântare din partea administratorului Institutului Cultural Lanikuhonua, unde s-au căsătorit. Ei au încorporat, de asemenea, mâncăruri locale în celebrare, inclusiv malasadas, şi au avut un tort de şiffon guava ca desert.

După ceremonie, cuplul a dansat primul lor dans în calitate de soţ şi soţie pe o interpretare live a piesei "Moon River" de Kailua Moon.

Cei doi îşi vor petrece luna de miere în Kauai şi au ca obiectiv să participe la Jocurile Olimpice de Iarnă din 2026 din Italia, precum şi să întemeieze o familie "într-o zi".

Madison şi Evan au devenit un cuplu pe gheaţă în 2011 şi un cuplu în viaţa privată după şase ani. Evan a cerut-o în căsătorie pe Madison în 2022.

Europarlamentarii români care au votat împotriva susținerii Ucrainei în războiul cu Rusia. Lipsește votul lui Vlad Voiculescu
Europarlamentarii români care au votat împotriva susținerii Ucrainei în războiul cu Rusia. Lipsește votul lui Vlad Voiculescu
În această săptămână, Parlamentul European a dezbătut textul rezoluției ce condamnă acțiunile Rusiei în războiul din Ucraina, precum și vizita neanunțată și neavizată la nivel...
George Simion aduce acuzații de ”poliție politică”. Sute de membri AUR ar fi fost citaţi la Parchet VIDEO
George Simion aduce acuzații de ”poliție politică”. Sute de membri AUR ar fi fost citaţi la Parchet VIDEO
Președintele AUR, George Simion, acuză statul de poliție politică, susținând că sute de membri și simpatizanți ai partidului au fost citați la Poliție și la Parchet. Simion este de...
#casatorie campioni mondiali patinaj olimpici madison , #stiri lifesport
  1. Surpriză mare! Pe cine a contactat Răzvan Burleanu pentru a prelua echipa națională
  2. Carlos Alcaraz și-a tatuat Turnul Eiffel
  3. România a terminat pe locul 16 la Campionatul European de tineret de handbal
  4. Brighton a luat o decizie în ceea ce îl privește pe Adrian Mazilu
  5. Ucraina a lansat un timbru postal pentru a susține delegația de la Jocurile Olimpice
  6. Formula 1: Lando Norris va pleca din pole position în Marele Premiu din Ungaria
  7. Obiectivul FR Tenis de la Paris: ”Poate fi îndeplinit de orice sportivă”
  8. Hansi Flick și-a îndeplinit visul când a semnat cu Barcelona
  9. Decizie radicală luată de Gigi Becali: ”Mi-e milă” VIDEO
  10. Fotbalistul supranumit ”Jackie Chan” se plânge de rasism