O româncă a câștigat peste 300.000 de lei la un cazino online. Detaliul care o împiedică să-și încaseze banii

Autor: Paul Nedelcu - Redactor
Miercuri, 02 Februarie 2022, ora 22:15
36150 citiri
O româncă a câștigat peste 300.000 de lei la un cazino online. Detaliul care o împiedică să-și încaseze banii
O româncă jucat online folosind cardul logodnicului său și nu și-a putut primi banii FOTO Pixabay

O casă de pariuri și jocuri de noroc online a fost dată în judecată de o clientă care a câștigat un Jackpot de 318.000 de lei, dar nu și-a primit banii pentru că a pariat folosind cardul logodnicului. Procesul încă se judecă, Judecătoria Constanța declinându-și competența.

Printr-un proces deschis la Judecătoria Constanța, o femeie care a câștigat la jocuri de noroc online suma de 318.000 de lei a dat în judecată compania de jocuri pentru că nu și-a putut primii banii. Concret, în momentul în care a câștigat Jackpotul de 318.000 de lei și a cerut banii, compania de jocuri i-a refuzat plata invocând articolul din regulament care prevede că „titularul contului trebuie să depună fonduri în contul său de joc folosind metodele de plată ce se află pe numele său”.

Practic, femeii i s-a refuzat plata banilor pe motiv că, deși contul a fost deschis pe numele său, cardul aferent contului era al unei alte persoane.

În proces, femeia a cerut să fie declarată abuzivă clauza care prevede ca titularul unui cont să fie și titularul cardului aferent contului. De asemenea, jucătoarea a cerut să îi fie plătiți banii câștigați.

Femeia a mai arătat că „la momentul alimentării contului în vederea realizării jocului, pârâta a permis ca plata să fie efectuată de pe cardul PaySafe care nu era deţinut de titularul contului de joc”. De asemenea, „în cazul câştigurilor mai mici, pârâta a procedat la remiterea premiilor câştigate, chiar dacă alimentarea contului s-a realizat cu un instrument de plată care nu era emis pe numele reclamantei”.

În proces, compania de jocuri de noroc online data în judecată s-a apărat susținând că „sunt neadevărate susţinerile reclamantei în sensul că atunci când a avut câştiguri mai mici, i-au fost remise”. „Societatea nu a cunoscut faptul că depunerile sumelor de bani în contul de joc „K1611" proveneau din cardul bancar al lui F.P.P. (n.r. logodnicul femeii)”, arată compania de jocuri în proces.

Judecătoria Constanța și-a declinat competența în favoarea Judecătoriei Năvodari. Dacă Judecătoria Năvodari își va declina, la rândul său competența, dosarul va ajunge la Curtea de Apel Constanța, unde se va decide ce judecători trebuie să judece cazul.

Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
În 2022, piața de jocuri de noroc din țara noastră era considerată ca având cea mai mare rată de creștere din Europa de Est, mai ales în contextul în care, în România, numărul sălilor...
#casino, #pacanele, #jocuri, #jackpot , #justitie