Mărturisirea unei tinere care a renunțat să fie influencer și s-a angajat într-o corporație: "Am obosit să fiu obsedată de mine"

02 Martie 2024 - Mărturisirea unei tinere care a renunțat să fie influencer și s-a angajat într-o corporație: "Am obosit să fiu obsedată de mine"

În ultimii ani, cariera în mediul online a devenit extrem de dorită, în special pentru cei din Generația Z, deoarece posibilitatea de a obține venituri prin diferitele canale de social media

Castiguri

Cât de greu a devenit să ai un start bun în viață ca tânăr la început de drum. "Nu vi se pare că munciți în gol și trageți la o căruță?"

27 Februarie 2024 - Cât de greu a devenit să ai un start bun în viață ca tânăr la început de drum. "Nu vi se pare că munciți în gol și trageți la o căruță?"

Mulți români se simt dezarmați de scumpirile care par să nu se mai oprească și de salariile care cu greu ajung de la o lună la alta.

Fenomenul celor care merg în vacanțe luxoase tot timpul. "Cum reușesc să obțină averile astea la o vârstă așa de început?"

27 Februarie 2024 - Fenomenul celor care merg în vacanțe luxoase tot timpul. "Cum reușesc să obțină averile astea la o vârstă așa de început?"

În timp ce mulți dintre români fac față cu greu cheltuielilor și își permit cu greu o vacanță, alții se afișează cu poze din concedii în mediul online și bifează destinații de lux.

Premierul britanic, acuzat că a plătit impozite ”cât un profesor”. Ce venituri a avut Rishi Sunak în 2023

11 Februarie 2024 - Premierul britanic, acuzat că a plătit impozite ”cât un profesor”. Ce venituri a avut Rishi Sunak în 2023

Premierul britanic Rishi Sunak a plătit peste 500.000 de lire sterline impozit anul trecut, după ce venitul său total a crescut la peste 2 milioane de lire sterline, potrivit documentelor sale

Viața în cuplu: Numărul șocant al celor care sunt în ceață când vine vorba de salariul partenerilor. Cum se împart facturile

07 Februarie 2024 - Viața în cuplu: Numărul șocant al celor care sunt în ceață când vine vorba de salariul partenerilor. Cum se împart facturile

Modul în care partenerii gestionează cheltuielile în cuplu poate influența semnificativ dinamica unei relații. Împărtășirea responsabilităților financiare este adesea un aspect esențial

Nivelul fabulos financiar la care a ajuns câștigătoarea Australian Open, la numai 25 de ani

29 Ianuarie 2024 - Nivelul fabulos financiar la care a ajuns câștigătoarea Australian Open, la numai 25 de ani

Aryna Sabalenka n-a avut nicio problemă în a se impune în finala feminină de la Australian Open, acolo unde a întâlnit-o pe chinezoaica Qinwen Zheng.

Patronii și angajații, în dezacord cu privire la echilibrul între viața profesională și cea personală. "A câștiga implică muncă asiduă"

26 Ianuarie 2024 - Patronii și angajații, în dezacord cu privire la echilibrul între viața profesională și cea personală. "A câștiga implică muncă asiduă"

Angajatorii au insistat pentru mai mult timp petrecut fizic la birou. Cu toate acestea, angajații își prioritizează tot mai mult echilibrul între viața profesională și cea personală, precum

Câți bani câștigă Mădălina Ghenea pentru fiecare postare de pe rețelele sociale

25 Ianuarie 2024 - Câți bani câștigă Mădălina Ghenea pentru fiecare postare de pe rețelele sociale

Jurnaliştii de la thesun.co.uk au întocmit un top select al încasărilor iubitelor şi soţiilor jucătorilor de la Australian Open 2024.

Cuplurile în care diferențele salariale dintre parteneri sunt foarte mari: "Simt că aș fi foarte ușor de înlocuit"

03 Ianuarie 2024 - Cuplurile în care diferențele salariale dintre parteneri sunt foarte mari: "Simt că aș fi foarte ușor de înlocuit"

În timp ce pentru unii e satisfăcător un venit decent, pentru alții subiectul câștigurilor lunare mari este de interes, fiind în unele cazuri temă de ceartă în cuplu.

Cum își permit atât de mulți români mașini de 30-40 de mii de euro? "Eu am strâns bani în pandemie"

29 Decembrie 2023 - Cum își permit atât de mulți români mașini de 30-40 de mii de euro? "Eu am strâns bani în pandemie"

În timp ce mulți români fac față cu greu cheltuielilor, la cealaltă extremă alții etalează mașini luxoase sau se laudă cu vacanțe exclusiviste.

Cine este ultima jucătoare intrată în rândul milionarelor din tenisul românesc

28 Decembrie 2023 - Cine este ultima jucătoare intrată în rândul milionarelor din tenisul românesc

Anul 2023 a propulsat-o pe Jaqueline Cristian în topul milionarelor din tenisul feminin românesc, ea depășind bariera celor șase zerouri în dolari.

Câți bani a câștigat Sorana Cîrstea în 2023. Averea sa a crescut vertiginos

18 Decembrie 2023 - Câți bani a câștigat Sorana Cîrstea în 2023. Averea sa a crescut vertiginos

Sorana Cîrstea a fost desemnată cea mai bună jucătoare de tenis din România în 2023, an în care n-a câștigat niciun turneu WTA, dar a obținut performanțe excelente, în special în America.

Românii pe care nu îi deranjează să spună ce salariu câștigă: "17.000/ lună și încă 50.000 anual bonus"

14 Decembrie 2023 - Românii pe care nu îi deranjează să spună ce salariu câștigă: "17.000/ lună și încă 50.000 anual bonus"

Cei mai mulți oameni preferă să nu împărtășească informații despre salarii pentru a evita comparațiile și tensiunile între colegi. Pe de altă parte, confidențialitatea poate fi impusă

Percheziții DIICOT la o grupare acuzată că umfla artificial câștigurile de la păcănele. Schema era de tip piramidal VIDEO

12 Decembrie 2023 - Percheziții DIICOT la o grupare acuzată că umfla artificial câștigurile de la păcănele. Schema era de tip piramidal VIDEO

Poliţiştii fac marţi 26 de percheziţii în Bucureşti, Timiş şi Caraş Severin la o grupare care frauda aparatele de jocuri de noroc de tip slot machine, pentru a obţine sume mari de bani.

Un bărbat care a lucrat în secret în 3 locuri a fost concediat de la două dintre ele: "O mare ușurare!" Suma uriașă pe care a reușit să o câștige

04 Decembrie 2023 - Un bărbat care a lucrat în secret în 3 locuri a fost concediat de la două dintre ele: "O mare ușurare!" Suma uriașă pe care a reușit să o câștige

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a început să lucreze în secret la trei locuri de muncă full-time de la distanță anul trecut.

Premieră în istoria sportului. Ce se întâmplă cu veniturile din competițiile feminine

29 Noiembrie 2023 - Premieră în istoria sportului. Ce se întâmplă cu veniturile din competițiile feminine

Veniturile mondiale din competiţiile sportive feminine vor depăşi pentru prima dată pragul de un miliard de euro în 2024, potrivit estimărilor firmei de consultanţă Deloitte publicate

Ce s-a întâmplat cu cel mai bun elev din promoția voastră de liceu? "A ajuns rău de tot, îmi este nevastă"

25 Noiembrie 2023 - Ce s-a întâmplat cu cel mai bun elev din promoția voastră de liceu? "A ajuns rău de tot, îmi este nevastă"

Întâlnirile periodice cu foștii colegi din liceu sau din facultate sunt așteptate de obicei cu nerăbdare. Foștii colegi din timpul studiilor relatează schimbările importante din viața lor

Premiu colosal câștigat de Iga Swiatek la Turneul Campioanelor

07 Noiembrie 2023 - Premiu colosal câștigat de Iga Swiatek la Turneul Campioanelor

Iga Swiatek a reușit să câștige, în premieră, Turneul Campioanelor, ultima mare competiție de tenis feminin a anului.

Cum a ajuns un bărbat să câștige lunar o avere după ce a fost concediat: Lucrează doar 5 ore pe săptămână. "La un moment dat, fericirea ta nu mai crește odată cu venitul"

06 Noiembrie 2023 - Cum a ajuns un bărbat să câștige lunar o avere după ce a fost concediat: Lucrează doar 5 ore pe săptămână. "La un moment dat, fericirea ta nu mai crește odată cu venitul"

Un bărbat de 40 de ani lucrează „doar 5 ore pe săptămână” și obține un venit pasiv de 160.000 de dolari pe lună. Acesta a început o afacere după ce a fost concediat în 2009, după cum

Strategiile prin care un șofer de Uber a reușit să-și crească venitul considerabil: "Conduc pentru a ieși și nu am nevoie de bani"

05 Noiembrie 2023 - Strategiile prin care un șofer de Uber a reușit să-și crească venitul considerabil: "Conduc pentru a ieși și nu am nevoie de bani"

Un șofer Uber în vârstă de 70 de ani a relatat cum anularea peste 30% dintre cursele sale și conducerea doar în perioade aglomerate l-au ajutat să-și mărească venitul.

Diferența dintre nevoi și dorințe când vine vorba de cheltuieli. "Când m-am angajat prima oară, tatăl meu mi-a dat două sfaturi. 10 ani mai târziu, încă le folosesc"

05 Noiembrie 2023 - Diferența dintre nevoi și dorințe când vine vorba de cheltuieli. "Când m-am angajat prima oară, tatăl meu mi-a dat două sfaturi. 10 ani mai târziu, încă le folosesc"

Într-o perioadă în care prețurile cresc în continuare, în timp ce salariile nu păstrează ritmul, economisirea devine tot mai importantă.

Sumele uriașe oferite pentru cel mai căutat loc de muncă în domeniul inteligenței artificiale: "Perspective de șase cifre și libertatea de a lucra de acasă"

04 Noiembrie 2023 - Sumele uriașe oferite pentru cel mai căutat loc de muncă în domeniul inteligenței artificiale: "Perspective de șase cifre și libertatea de a lucra de acasă"

La aproape un an de la lansarea ChatGPT în lume, entuziasmul în jurul inteligenței artificiale generative nu s-a diminuat aproape deloc, mai ales în piața muncii.

Românii care își permit "unul-două city break-uri pe lună și minimum două concedii pe an": "Vorbesc de lume aparent obișnuită, nu copii de bani gata"

03 Noiembrie 2023 - Românii care își permit "unul-două city break-uri pe lună și minimum două concedii pe an": "Vorbesc de lume aparent obișnuită, nu copii de bani gata"

Românii sunt afectați de scumpirile din ultima perioadă și fac cu greu față cheltuielilor. Nici cei care au câștiguri lunare generoase nu reușesc să economisească prea mulți bani. Este

Un angajat de la stat a câştigat 75.000 de euro pe oră, înainte de ordonanța austerității

02 Noiembrie 2023 - Un angajat de la stat a câştigat 75.000 de euro pe oră, înainte de ordonanța austerității

După ce Guvernul a anunţat că interzice cheltuielile bugetare pentru consultanţă, multe instituţii s-au înghesuit să facă achiziţii pe ultima sută de metri.

Câte zeci de mii de euro câștigă lunar Dorian Popa din vlogurile sale. "Consumatorii nu trebuie să fie modele pentru copiii noștri”

30 Octombrie 2023 - Câte zeci de mii de euro câștigă lunar Dorian Popa din vlogurile sale. "Consumatorii nu trebuie să fie modele pentru copiii noștri”

Dorian Popa este unul dintre cei mai prosperi influenceri din România, strângând lunar doar din vlogurile sale sume impresionante.

Cine e milionara de 26 de ani de la America Express. A avut anul trecut câștiguri impresionante

24 Octombrie 2023 - Cine e milionara de 26 de ani de la America Express. A avut anul trecut câștiguri impresionante

Laura Giurcanu este la 26 de ani una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România, fiind urmărită de peste 800.000 de oameni pe Instagram, de peste 200.000 de oameni pe Facebook şi pe Tik

Din ce face bani Șerban Huidu. Prezentatorul tv a recunoscut că are o afacere

20 Octombrie 2023 - Din ce face bani Șerban Huidu. Prezentatorul tv a recunoscut că are o afacere

Șerban Huidu e de mai bine de 20 de ani în televiziune însă această activitate nu i-a adus câștiguri nemaipomenite.

"Sparge Seiful", noul loz răzuibil lansat de Loteria Română. Ce premii pot fi câștigate

13 Octombrie 2023 - "Sparge Seiful", noul loz răzuibil lansat de Loteria Română. Ce premii pot fi câștigate

Loteria Română lansează lozul răzuibil 'Sparge Seiful', iar cele mai mari premii care pot fi câştigate sunt în valoare de 300.000 de lei fiecare, informează compania printr-un comunicat.

Medicul rezident care ar vrea să fie șofer la Uber în timpul liber: "Nu mai fac față cheltuielilor. Șpagă nu accept și oricum nu se oferă". Ce salariu primește

04 Octombrie 2023 - Medicul rezident care ar vrea să fie șofer la Uber în timpul liber: "Nu mai fac față cheltuielilor. Șpagă nu accept și oricum nu se oferă". Ce salariu primește

Mulți români fac față cu greu prețurilor mari, iar banii nu le ajung de la un salariu la altul. Unii încearcă să găsească soluții pentru a se descurca cu cât câștigă, alții caută al

Cât câștigă românii care reușesc să facă economii în fiecare lună: "Cam 4.000 de euro, două persoane, un singur venit"

01 Octombrie 2023 - Cât câștigă românii care reușesc să facă economii în fiecare lună: "Cam 4.000 de euro, două persoane, un singur venit"

Mulți români fac cu greu față scumpirilor, iar banii abia le ajung de la un salariu la altul. Subiectul este de interes in mediul online, unde unii caută soluții pentru a gestiona mai bine

Top 3 știri din presa centrală

Arma cheie a Ucrainei împotriva lui Putin: Un milion de ”ucigași” vor da lovituri Rusiei
Războiul declanșat de Vladimir Putin în țara vecină a depășit pragul de doi ani, însă Moscova nu și-a atins obiectivele inițiale....

Descoperire ce trage un semnal de alarmă: Risc cu 50% mai mare de moarte prematură din cauza unor alimente gustoase
Un grup de oameni de știință din Australia, Statele Unite, Franța și Irlanda, care a efectuat un amplu studiu pe 9,9 milioane de persoane,...

Israelul incendiază relația cu Putin: Întorsătură majoră a Tel Aviv-ului contra Rusiei
Dacă de la începutul războiului lui Putin din Ucraina, mai multe țări s-au poziționat pe poziții neutre sau au fost de partea Rusiei, iată...
  1. O țară se înarmează cel mai mult din lume: Depășește SUA, Rusia, Marea Britanie, China sau Germania
  2. TVR a luat decizia finală în privința lui Virgil Ianțu
  3. Procurorii au renunțat să ancheteze un student la Economie care s-a înscris la facultate cu o diplomă falsă de BAC, cumpărată din piață cu 500 de lei
  4. Unul dintre cei mai populari actori din Las Fierbinți a ajuns pe masa de operație, după ce i s-a făcut rău la filmări
  5. Mihai Morar, desființat după prima prestație în calitate de comentator F1. "Se zvârcolește în mormânt Miki Alexandrescu"
  6. Întrebarea care face minuni la finalul unui interviu de angajare: "Mi s-a oferit fiecare loc de muncă"
  7. Motivul pentru care unii europeni agață saci negri de gunoi în pomii de la marginea drumului. Șoferii ar trebui să fie atenți la acest detaliu
  8. Facebook și Instagram: „Plătești sau îți strângem toate datele”. Consumatorii europeni folosesc GDPR pentru a se apăra
  9. CTP, despre vila de 7 milioane care i s-ar pregăti lui Iohannis: ”De ce nu apare? Până și cel mai prăpădit hoț de afaceri are...”
  10. Directorul unui hotel de lux, frecventat de bogații lumii, dezvăluie care sunt cele mai ciudate cerințe. Pentru un turist, podeaua camerei a fost înălțată cu 30 de centimetri