Ziare.com

Alexandru Sassu, avizat pentru sefia TVR

Luni, 25 Iunie 2007, ora 18:10

   

Alexandru Sassu, avizat pentru sefia TVR
Comisiile parlamentare au respins, luni, candidatura lui Catalin Avramescu pentru un post in Consiliul de Administratie al TVR. in schimb, comisiile l-au validat pentru functia de presedinte-director general al CA pe Alexandru Sassu.Catalin Avramescu era propunerea Administratiei Prezedentiale pentru CA al TVR.Alexandru Sassu a fost propus pentru conducerea CA de catre Partidul Social Democrat. Comisiile de cultura ale Parlamentului l-au avizat, luni, in sedinta comuna, pe Alexandru Sassu, cu 16 voturi pentru si 3 abtineri.Camerele reunite ale Parlamentului urmeaza sa voteze miercuri asupra numirii lui Sassu in functia de presedinte director general al SRTv.O alta validare a fost cea a lui Alexandru Lazarescu (PD) pentru functia de membru al Consiliului de Administratie.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1508 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

RESTAURATIA

Ce sa mai vorbim..Daca ADRIAN PAUNESCU si UNGHEANU, fac jocurile in asa zisele comisii de cultura o parlamentului , sigur cei ce au murit in dec 89 si dupa aceea au murit degeaba. Iar SASSU [SASA] este pentru noi un politruc. TARICEANU si acolitii lui au isi bat joc de noi dupa 17ani dela lovitura de stat. BRAVO LOR?????

 

chiar asa-restauratia

De ce sa vina un tanar cult,bine documentat la tvr?Paunescu pe cine poate sustine,doar pe cei de teapa lui.Noroc,ca Lazaroiu n-a mai mputut fi respins dupa ce propunerea presedintelui a fost luata in deradere.

 

mai tineti minte?

Dom'le,mai tineti minte careva cum se organizau marsuri de protest in anii 90 in fata televiziunii aservite lu' Ilici si ai lui?De ce nu o mai faceti?Afara cu leprele comunisto-securiste din tv romana!Afara cu lingaii lu' Ilici si ai lui!Un om de cultura si mai tanar n-ati gasit,porcilor?O sa mintiti iarasi poporul cu televizorul,ca in anii 90!
Rusine porcilor!

 

Doamne!!!

Nu se mai termina odata cu fatarnicia atavismelor pitecantropo ceausito comuniste.Auzi/Sasu in fruntea CA a audiovizualului in timp ce avramescu a fost respins.porcul de Paunescu si tov Ungheanu taie si spanzura.Felicitari tovarasi!Ati schimbat o gazela pe o scroafa!!!!!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor