Catalin Botezatu: Nu, n-am incercat cu barbati!

Marti, 04 August 2009, ora 09:01
4800 citiri
Catalin Botezatu: Nu, n-am incercat cu barbati!
Foto: Catalinbotezatu.ro

Catalin Botezatu s-a hotarat in sfarsit sa vorbeasca despre orientarea sa sexuala spunand ca si-a imaginat cum este, insa nu a incercat niciodata sa faca sex cu un barbat.

"Nu, n-am incercat cu barbati! Studiile arata ca cel putin 90% dintre barbati si-au inchipuit, macar o data in viata, ca fac dragoste cu alt barbat. Mi-am imaginat si eu, recunosc, dar n-am reusit sa depasesc barierele si sa o fac propriu-zis. Barfele la adresa mea nu ma deranjeaza, din contra, ma onoreaza. Ce poate fi mai frumos decat sa fii iubit si dorit, in egala masura, si de femei, si de barbati?!", a spus Catalin Botezatu, citat de Gardianul.

Catalin a mentionat ca ii este foarte greu sa gaseasca partenera perfecta, pentru ca 90% dintre femei il doresc pentru ca celebru. "E foarte greu, in pozitia mea, sa gasesti o femeie care sa te iubeasca doar pentru omul din tine", spune Catalin.

Designerul a vorbit deschis si despre tentativele sale de sinucidere, mentionand ca nu ar mai face asta si ca are grija de cine sa se indragosteasca de acum incolo.

"Mi s-a intamplat de doua ori. Prima data, chiar am facut-o, mi-am taiat venele, iar a doua oara am fost suficient de las sa nu merg pana la capat. Cred in Dumnezeu, dar intr-unul al meu, flexibil, permisiv, in acel univers care le aranjeaza pe toate si care mi-a dat intotdeauna energia necesara s-o iau de la capat. Mi-am permis, insa, sa-l sfidez, atunci cand mi-am lasat masina pe marginea prapastiei.

Imi amintesc inca o data cat de slab am fost: in primul rand, pentru c-am ajuns acolo si, in al doilea rand, pentru ca, daca tot am ajuns pana acolo, trebuia sa merg pana la capat. Nu mi s-ar mai putea intampla. Nu ma mai indragostesc oricum, de oricine."

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Catalin Botezatu designer, #Catalin Botezatu orientare sexuala, #Catalin Botezatu relatii amoroase , #stiri Catalin Botezatu