Primarul din Baia Mare le da indicatii din arest subordonatilor: E greu sa puneti niste flori, iarba?!

Sambata, 18 Iunie 2016, ora 16:43
3484 citiri
Primarul din Baia Mare le da indicatii din arest subordonatilor: E greu sa puneti niste flori, iarba?!
Foto: Facebook / Catalin Chereches

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, incarcerat la Penitenciarul Gherla, se declara nemultumit de modul in care arata orasul, spunand ca a fost adus in oras pentru cateva ore si ca a vazut mizerie prin geamul dubei.

Intr-o postare pe Facebook, Chereches afirma ca a observat ca nu a fost tunsa iarba iar gardurile vii nu au fost taiate.

"Revenind la Baia Mare si la ce am vazut prin geamul dubei... Am vazut MIZERIE in oras! Am vazut ca nu e tunsa iarba si nu sunt taiate gardurule vii. Am auzit ca va sabotati prin Primarie. Economic - Utilitati Publice - Ambient Urban. Am impus un standard in ultimii ani. Nu aduceti orasul inapoi la mizeria de acum 5 - 10 ani! Avem in oras un sens giratoriu pe soseaua de centura. E greu macar sa se taie iarba acolo?! Avem un sens giratoriu pe strada Mihai Eminescu, intersectia cu str. Oborului, e greu sa puneti niste flori, arbusti, iarba?!

Dragi colegi din Consiliul Local si Primarie, cei care mai aveti curaj si logica, demnitate si bun simt, va rog sa ganditi transformarea Serviciului Public Ambient Urban in societate pe actiuni in subordinea Consiliului Local", le transmite Chereches, din penitenciar, celor din Primaria Baia Mare.

Chereches mai spune ca nu cedeaza, mergand "pana la capatul lumii" pentru a arata "cine, de ce si cum" i-a inscenat acest dosar penal, dar si pe celelalte.

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a fost arestat preventiv in 27 aprilie, de Tribunalul Cluj, la solicitarea procurorilor DNA, fiind acuzat de luare de mita in forma continuata.

El este incarcerat la Penitenciarul Gherla, iar in aceasta saptamana a depus o solicitare la Episcopia Ortodoxa a Maramuresului si Satmarului, pentru a depune juramantul de investire la Catedrala Ortodoxa "Sfanta Treime" din Baia Mare.

Cu cateva ore inainte de a fi retinut de DNA, Catalin Chereches si-a depus candidatura ca independent, sustinut de Coalitia pentru Baia Mare, pentru un nou mandat de primar.

In prima faza, Judecatoria Baia Mare a respins candidatura lui Catalin Chereches la functia de primar al municipiului, admitand astfel contestatiile formulate de Bogdan Hendre si PSD Maramures. Hotararea nu era definitiva si a fost atacata cu apel la Tribunalul Maramures. Chereches a castigat alegerile din 5 iunie cu peste 70% din voturi.

Chereches a fost trimis in judecata de DNA in 20 mai, pentru luare de mita in forma continuata, dupa ce ar fi primit de la o persoana din conducerea CS Fotbal Club Municipal Baia Mare 70.000 de lei pentru a sustine financiar clubul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Chereches mizerie duba, #Chereches primar aresta Baia Mare , #primar Baia Mare