Primarul din Baia Mare, saltat de DNA: Am o singura vina, sunt prost de bun

Marti, 26 Aprilie 2016, ora 17:32
4612 citiri
Primarul din Baia Mare, saltat de DNA: Am o singura vina, sunt prost de bun
Foto: Ziare.com

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, ridicat de procurorii DNA in urma unui flagrant pentru luare de mita, sustine ca are o singura vina - este "prost de bun uneori" si ajuta pe cine nu ar trebui, adaugand ca "nu mor caii cand vor cainii".

Catalin Chereches sustine, intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, ca marti dimineata a venit la el Cristian Span sa ii inapoieze "o mica parte din banii" pe care i-a dat ca imprumut "ca sa nu moara" echipa FCM Baia Mare si s-a trezit cu DNA la usa, scrie News.ro.

"M-am trezit cu DNA la usa... Ii asigur pe baimareni si pe toti cei care ma cunosc sau au auzit macar cine este Catalin Chereches, ca sunt un om corect. Poate am o singura vina totusi: sunt prost de bun uneori si ajut si pe cine nu ar trebui.

Ajut de cand ma stiu pe oricine pot, pe cine are nevoie. Asa am fost, asa sunt si asa voi ramane! Am sprijinit si voi sustine in continuare din resurse proprii cat de mult pot sportul si cultura, cu atat mai mult cu cat la mijloc este imaginea orasului nostru.

Cu riscul de a pati ca astazi cand in loc de un 'multumesc', unii au ales sa imi bage cutitul in spate, miseleste", scrie primarul pe contul sau de Facebook.

El precizeaza ca nu se da batut si le-a transmis celor care si-ar dori sa-l vada in genunchi ca "nu mor caii cand vor cainii!".

"Stiu ca in aceasta campanie electorala este un singur proiect pe care anumiti politicieni si afaceristi il au: sa il ucida pe Chereches. Dar eu merg inainte in candidatura mea spre un nou mandat de primar, continuand misiunea pe care mi-am asumat-o pentru a face Baia Mare sa renasca!", mai scrie Chereches.

Primarul din Baia Mare, saltat din birou si dus la DNA

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, ca procurorii DNA Cluj au organizat marti un flagrant, in urma caruia primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost dus la audieri.

In 1 octombrie 2015, procurorii DNA au facut perchezitii la Primaria Baia Mare, la clubul de handbal HCM, la sediile unor firme si la locuintele unor persoane suspectate de fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2014-2015.

In urma perchezitiilor, directorul executiv al echipei de handbal feminin HCM Baia Mare, Liviu Bala, a fost pus sub control judiciar si acuzat de abuz in serviciu, complicitate la fals in inscrisuri si complicitate la evaziune fiscal, fiind suspectat ca a prejudiciat clubul cu 650.000 de lei.

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, urmarit penal de DNA

O zi mai tarziu, DNA a anuntat ca este urmarit penal si primarul Catalin Chereches, pentru abuz in serviciu, complicitate la fals in inscrisuri si complicitate la evaziune fiscala.

Tot atunci au pusi sub acuzare Aurica Pop, Florin Sandu Nasailescu, contabil in cadrul clubului HCM Baia Mare, si Ioachim Nicolae Fat, director al echipei Handbal Club Minaur.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Catalin Chereches saltat DNA, #Chereches audiat DNA, #Chereches probleme DNA , #primar Baia Mare
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Eu cred ca este numai "porst".
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5