Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Primarul suspendat din Baia Mare, aflat sub control judiciar, la Parlament: Am venit sa vad daca mama si Dragnea sunt la munca

Miercuri, 08 Februarie 2017, ora 17:00
16289 citiri
Primarul suspendat din Baia Mare, aflat sub control judiciar, la Parlament: Am venit sa vad daca mama si Dragnea sunt la munca
Foto: Facebook/Catalin Chereches

Primarul suspendat din Baia Mare, Catalin Chereches, aflat in prezent sub control judiciar, a venit miercuri la Parlament, motivand ca vrea sa vada daca mama sa (deputat de Maramures - n.red.) si Liviu Dragnea sunt la munca.

"Unde sa faci primul drum la Bucuresti, decat la Casa Poporului? Am venit aici din trei motive. Primul, ca sa vad daca mama e la munca. Al doilea, sa vad daca dl. Dragnea e la munca. In al treilea rand, sa salut niste prieteni dragi", le-a spus Cherechs jurnalistilor de la Parlament, potrivit Mediafax.

Acesta a spus ca are alte optiuni politice fata de mama sa, care este parlamentar PNL, dar ca respecta decizia acesteia.

"Am 38 de ani si am optiunile mele si politice si de alta natura. Imi respect mama, ii respect optiunile politice, mi le respect si pe ale mele si sunt absolut credincios comunitatii care m-a ales. Eu sunt de orientare baimarean", a precizat primarul suspendat.

Referitor la ordonanta 13, care a scos in strada sute de mii de oameni chiar si dupa ce a fost abrogata, Chereches a spus ca a fost "un demers prost si aberant facut de PSD".

"Imi pare rau ca domnul Dragnea, domnul Grindeanu si toti ceilalti din PSD si-au batut joc de soarta unor oameni, de soarta unor oameni care sunt in puscarii si care, din pacate unii au 3-4 copii, care pentru 100 de lei fac cativa ani de puscarie, si-au batut joc de situatia juridica a unor oameni care au prezumptia de nevinovatie si care au fost stigmatizati din cauza demersului acesta prost si aberant facut de PSD.

Eu nu am nevoie de ajutorul dlui Dragnea, nici de ajutorul PSD, nici de ajutorul lui Grindeanu si nici de vreo ordonanta. Eu am nevoie de institutii care sa functioneze corect, Parchet care sa functioneze corect, DNA care sa functioneze corect, instante care sa functioneze corect, pentru ca astazi eu, ca si cetatean, trebuie sa ma indrept cu incredere spre CEDO, ca sa imi castig dreptatea. Astazi eu nu am incredere in Justitia din Romania, pentru ca unii au aruncat-o in derizoriu, altii i-au taiat gleznele... E prea multa politica in jurul Justitiei", a detaliat Catalin Chereches.

Acesta a mai spus ca Guvernul a dat ordonanta 13 "intr-un mod ciudat" si nu a explicat coerent motivele pentru care a aprobat-o.

Catalin Chereches facea parte din Coalitia pentru Baia Mare formata in urma unei aliante de partide in momentul alegerilor locale din iunie 2016, insa el a declarat miercuri ca aceasta nu mai exista, fiind dizolvata, avand in vedere ca a fost doar o alianta electorala.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Catalin Chereches mama, #Catalin Chereches Parlament , #primar Baia Mare
Comentarii
Poza Traiannn
Traiannn
rank 5
Pare sa aiba o gandire corecta, nu stiu exact cum sta cu practica.
Poza bum
bum
rank 5
bambilici pe carca romanilor !