Chereches: Ziua votului de la Legea Pensiilor, zi de doliu national

Joi, 09 Decembrie 2010, ora 22:23
1461 citiri
Chereches: Ziua votului de la Legea Pensiilor, zi de doliu national
Foto: Arhiva

Deputatul independent Catalin Chereches este de parare ca ziua de 7 decembrie, zi in care s-a dat votul pe Legea Pensiilor, ar trebuie sa fie declarata zi de doliu national.

"Vreau sa-mi exprim regretul si dezacordul fata de modificarile aduse Legii Pensiilor. Cred ca deputatii Romaniei s-au facut de rusine si as vrea sa-mi indemn colegii parlamentari sa aiba curaj in zilele urmatoare si sa se duca in colegiile lor, sa se uite in ochii alegatorilor si sa le explice acestora votul la legea pensiilor. Consider ca reprezentantii Puterii trebuie sa-si ceara scuze public romanilor pentru votul dat in 7 decembrie", sustine Chereches.

Deputatul independent sustine ca votul deputatilor "nu se refera doar la varsta de pensionare, ci demonstreaza adevarata atitudine pe care alesii au ajuns sa o aiba fata de cei care le-au acordat votul si increderea, adica romanii trebuie sa munceasca tot mai mult pentru tot mai putini bani si nu au dreptul sa se bucure, in conditii decente, de o batranete linistita.

Doresc sa condamn cu toata fermitatea aceasta viziune si acest mod de a face politica. Pentru ca stiu ca reprezentantii Puterii nu au curajul, doresc sa cer eu iertare maramuresenilor si baimarenilor pe care ii reprezint in Parlamentul Romaniei... Faptul ca sunt un om si un politician tanar cred ca ma obliga in primul rand fata de batranii acestei tari. Imi pare rau ca nu am reusit sa-i conving de acest lucru si pe deputatii mai tineri din arcul guvernamental. Inca o data s-a dovedit faptul ca ordinul de partid bate constiinta. Voi continua sa ma opun acestei mentalitati tot timpul cat voi fi implicat in viata politica", conchide Chereches.

Quarterly Report - Editia 4

Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a fost primit luni, 20 mai, pe Aeroportul Internaţional Esenboga, de reprezentanţi ai autorităţilor din Ankara. El face o vizită oficială în Turcia, la invitaţia...
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a fost invitata ultimei ediții a rubricii „Cu fața la alegători”, unde a vorbit despre proiectele realizate în mandatul său, despre...
#Catalin Chereches Legea Pensiilor, #doliu national Romania , #stiri Catalin Chereches