USR critică amendamentele depuse de PSD pentru reforma pensiilor speciale: ”Ciucă rămâne tot cu o pensie nesimțită”
Catalin Drula / Stiri Catalin Drula
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a criticat marți, 30 mai, amendamentele formulate de liderul PSD, Marcel Ciolacu, cu privire la pensiile speciale. Liderul USR susține că intenția este de ”salvare” a acestor pensii. ”Ultima propunere de la Marcel Ciolacu este tot una de salvare a pensiilor speciale. Ar face orice ca pensiile ...
Cătălin Drulă, atac la Iohannis, PNL și PSD după amânarea rotativei guvernamentale: ”Conducători complet rupți de realitate”
Vineri, 26 Mai 2023, ora 11:24 - Cătălin Drulă, atac la Iohannis, PNL și PSD după amânarea rotativei guvernamentale: ”Conducători complet rupți de realitate”
Catalin Drula / Stiri Catalin Drula
Preşedintele USR, Catalin Drulă, a declarat vineri, 26 mai, că amânarea rotativei guvernamentale este încă o dovadă a eşecului guvernării PSD-PNL. Liderul USR i-a acuzat pe liderii...
Cătălin Drulă, despre ”oferta” Guvernului pentru angajații din Educație: ”Aproape că am retrăit momentul cu "Nicule, mai dă-le 100 de lei"”
Miercuri, 24 Mai 2023, ora 23:19 - Cătălin Drulă, despre ”oferta” Guvernului pentru angajații din Educație: ”Aproape că am retrăit momentul cu "Nicule, mai dă-le 100 de lei"”
Catalin Drula / Stiri Catalin Drula
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a apreciat miercuri seară, 24 mai, că oferta anunțată de reprezentanţii Guvernului în cadrul negocierilor cu sindicatele din Educaţie reprezintă ”o...
Drulă continuă disputa cu Boc: Când eram ministru, spunea ”Excelenţă, e extraordinar cum aţi gândit finanţarea europeană”
Sambata, 20 Mai 2023, ora 12:30 - Drulă continuă disputa cu Boc: Când eram ministru, spunea ”Excelenţă, e extraordinar cum aţi gândit finanţarea europeană”
Catalin Drula / Stiri Catalin Drula
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor, este de părere că primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, îl critică din cauză că nu poate implementa marile...
Cătălin Drulă îl desființează pe Grindeanu, după an şi jumătate de mandat. „Cum e, Sorine, că îmi aduc aminte că erai supărat”
Duminica, 14 Mai 2023, ora 19:24 - Cătălin Drulă îl desființează pe Grindeanu, după an şi jumătate de mandat. „Cum e, Sorine, că îmi aduc aminte că erai supărat”
Catalin Drula / Stiri Catalin Drula
Preşedintele USR Cătălin Drulă spune că, după un an şi jumătate de mandat al ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, proiectarea autostrăzii Ploieşti - Braşov e blocată, iar...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Catalin Drula, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Catalin Drula
Catalin Drula
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Catalin Drula, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.