Cătălin Drulă, atac fără precedent la adresa lui Emil Boc: „Minte cu nerușinare. Este incompetent”

Marti, 05 Iulie 2022, ora 07:40
12028 citiri
Cătălin Drulă, atac fără precedent la adresa lui Emil Boc: „Minte cu nerușinare. Este incompetent”
Într-o conferință de presă susținută la Cluj-Napoca, liderul interimar al USR l-a atacat dur pe Emil Boc FOTO Hepta

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, minte şi că este incompetent, aducând ca argumente o serie de proiecte mari de infrastructură care stagnează de multă vreme.

"Am venit astăzi la Cluj ca să fluier în biserică. Vremurile în care Emil Boc vorbea ca un arhanghel galben pesedist s-au terminat. E momentul ca cineva - noi, USR, şi cu mine, Cătălin Drulă - să-i spunem clar primarului că minte cu neruşinare. (...) 2024 e după colţ şi domnia sa peste băncuţe, marcaje şi mici proiecţele va lua sfârşit. Sunt astăzi aici ca să vă spun că Clujul are nevoie de viziune şi de proiecte mari.

Şi vreau să vă spun adevărul, pe care nu-l auziţi de la domnul Boc, despre centura metropolitană Cluj, despre metroul din Cluj, despre alte proiecte mari de infrastructură rutieră, feroviară, din regiune, care sunt date de gard de partenerul lui Emil Boc din Guvern, Sorin Grindeanu", a declarat Cătălin Drulă, într-o conferinţă susţinută alături de Vlad Voiculescu.

Liderul USR a vorbit despre mai multe proiecte din zona Clujului, despre care a susţinut că stagnează.

"Centura metropolitană Cluj, un proiect extrem de întârziat, şi este întârziat pentru că administraţia Emil Boc este paralelă cu proiectele de infrastructură mare. În 2017 - atenţie, 2017 - a luat Emil Boc acest proiect în ograda sa şi din 2017 până astăzi n-a reuşit să facă nici măcar studiul de fezabilitate.

În 2018 a semnat un contract pentru studiul de fezabilitate; avea termen un an, au trecut patru ani şi încă nu e aprobat. Nu există exproprieri, nu sunt obţinute toate avizele, cum ar fi avizul pentru siguranţa circulaţiei, nu e lansată licitaţia de lucrări, iar acordul de mediu a fost obţinut abia zilele trecute. Nu există vinovaţii imaginari pe care îi caută domnul Boc, există doar Emil Boc, care este incompetent", a mai spus Cătălin Drulă.

Quarterly Report - Editia 4

Scandal într-un aeroport din România după ce avionul a plecat fără zeci de pasageri: ”Ne-a costat încă 400 de euro”
Scandal într-un aeroport din România după ce avionul a plecat fără zeci de pasageri: ”Ne-a costat încă 400 de euro”
Nu mai puțin de 43 de persoane au pierdut zborul Cluj-Napoca - Paris în seara zilei de joi, 16 mai, după ce scannerele pentru verificarea bagajelor s-au stricat, astfel că oamenii nu au mai...
Atac fără precedent al liderului USR la premierul Marcel Ciolacu: "România este băgată în faliment"
Atac fără precedent al liderului USR la premierul Marcel Ciolacu: "România este băgată în faliment"
România are "cea mai mare inflaţie" din Europa, iar deficitul a ajuns la 3,3% din PIB. Pe baza acestor afirmații, preşedintele USR, Cătălin Drulă, l-a acuzat pe premierul Marcel Ciolacu de...
#catalin drula, #USR, #Emil Boc, #Cluj , #politica interna