Catalin Nechifor: Lazaroiu va incerca sa ii manipuleze pe pensionari

Duminica, 05 Iunie 2011, ora 20:24
2532 citiri
Catalin Nechifor: Lazaroiu va incerca sa ii manipuleze pe pensionari

Deputatul PSD Catalin Nechifor sustine ca numirea lui Sebastian Lazaroiu ca ministru al Muncii are legatura cu campania electorala, deoarece va conduce un minister care detine informatii si date personale despre cei circa 6 milioane de pensionari, care voteaza, iar fostul consilier prezidential va incerca sa ii manipuleze.

"Cred totusi ca mai degraba explicatia numirii lui Lazaroiu la munca are legatura cu campania electorala, cine isi mai inchipuie ca preocuparile PDL si ale lui Basescu au legatura cu economia, cu criza, cu viata romanilor, se inseala.

Prin urmare, Lazaroiu va gestiona un minister mamut, cu o gramada de probleme de rezolvat, dar care detine informatii si date personale despre cei circa 6 milioane de pensionari, care voteaza si pe care Lazaroiu va incerca sa ii manipuleze intr-un mod numai de el stiut", scrie Catalin Nechifor pe blogul personal.

Presedintele PSD Suceava mai crede ca nu "l-ar mira ca in curand Sebastian Lazaroiu sa emita pretentii de premier".

"Sebastian (Laurentiu) Lazaroiu, binecunoscut drept consilierul prezidential al lui Traian Basescu si de multe ori portavocea sa, atunci cand trebuiau transmise mesaje mai complexe, a fost numit ministrul Muncii. In locul lui Emil Boc.

Pare a fi un prim pas in ascensiunea ministeriala a unui om de casa al lui Traian, priceput mai degraba la cercetari sociologice decat la problemele legate de munca si protectie sociala. N-ar mira pe nimeni ca Lazaroiu sa emita in curand pretentii de prim ministru, in afara de Boc, fiind unul dintre putinii agiotanti care i-ar duce la indeplinire planul presedintelui", mai noteaza social democratul.

Catalin Nechifor avertizeaza ca noul ministru al Muncii ar putea sa schimbe si "povestea Albei ca Zapada".

"Asa ca, atentie la scufitul portocaliu, ca s-ar putea sa schimbe si povestea Albei ca Zapada", conchide Nechifor.

Citeste si:
Cătălin Drulă anunţă că şi-a lansat oficial candidatura la şefia USR: "Sunt persoana potrivită"
Cătălin Drulă anunţă că şi-a lansat oficial candidatura la şefia USR: "Sunt persoana potrivită"
Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a anunţat, sâmbătă, 21 mai, că şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia formaţiunii. "Cred că USR are nevoie de organizare, energie...
Cum au ajuns PSD și UDMR să insiste pentru modificarea Constituției ca președintele să fie ales de Parlament
Cum au ajuns PSD și UDMR să insiste pentru modificarea Constituției ca președintele să fie ales de Parlament
PSD și UDMR au reînviat în ultima săptămână discuția privind modificarea Constituției, mai exact pe subiectul alegerii președintelui, fiind în favoarea modelului de republică...