Invitatul de seamă care a plecat dezgustat de emisiunea lui Cătălin Măruță: "Am dat răspunsuri tâmpite"

Joi, 08 Iunie 2023, ora 09:22
5701 citiri
Invitatul de seamă care a plecat dezgustat de emisiunea lui Cătălin Măruță: "Am dat răspunsuri tâmpite"
Catalin Maruta l-a dezgustat pe Madalin Ionescu FOTO facebook

Mădălin Ionescu a povestit ceea ce în opinia sa a fost cel mai penibil moment din întreaga sa carieră de televiziune.

S-a întâmplat la emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a fost invitat, dar a avut o experiență neplăcută. „Cel mai penibil moment din televiziune s-a întâmplat de curând și nu în calitate de prezentator, ci de invitat. S-a întâmplat să fiu invitat în mod straniu de cei de la emisiunea lui Cătălin Măruță, prima oară după foarte mulți ani și m-a chemat la o rubrică pe care nu știam mare lucru. Eu nu am timp să mă uit la TV la ora aia, nu știam cum își configurase Măruță emisiunea, rubrica lui cu sosuri iuți”, a spus Mădălin Ionescu, în emisiunea soției sale, Cristina Șiscanu, conform cancan.ro.

„M-am dus acolo, eram destul de relaxat, Măruță era accidentat, am făcut niște poante înainte, nu mi s-a părut că le-a primit foarte bine, nu părea deloc încântat că sunt eu invitat, ziceai că cineva m-a băgat cu forța acolo.

Era foarte pe repede înainte tot ce s-a întâmplat acolo, direct cu întrebări, care n-au avut nicio legătură cu realitatea. Nu pot să spun că au fost niște întrebări idioate, dar nu aveam ce să răspund la ele. Nu erau întrebări conforme cu ceva ce se întâmplase în viața mea. Erau mai degrabă niște fabulații sau concepții ale celui care le-a făcut.

Măruță era nerăbdător, dădea tot timpul din picior, era crispat sau cel puțin așa mi s-a părut mie acel moment, mi-a picat nivelul intelectual foarte rău, e singura dată din viața mea. Nu știam ce vor ăștia de la mine, sosurile alea erau cumplit de iuți. Nu mi-au plăcut întrebările și așa că am dat niște răspunsuri tâmpite. Știam că Măruță vrea niște cărniță și am dat răspunsuri tâmpite, a fost cea mai proastă prestație a mea la TV, drept pentru care vreau să le cer scuze celor care s-au uitat la acea emisiune, chiar și lui Cătălin”, a spus Mădălin Ionescu.

Anunț important de la TVR, privind fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis. Reacția prezentatoarei
Anunț important de la TVR, privind fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis. Reacția prezentatoarei
Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a Administraţiei Prezidenţiale în primul mandat al lui Klaus Iohannis, va fi implicată de TVR în campania socială ”Omul anului”....
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Catalin Maruta, #dezgustat, #Madalin Ionescu, #emisiune, #ardei iuti , #stiri media