Morosanu va lupta cu legendarul Badr Hari: Te mananc de viu! (Video)

Luni, 20 Aprilie 2015, ora 13:09
6652 citiri
Morosanu va lupta cu legendarul Badr Hari: Te mananc de viu! (Video)

Luptatorul Catalin Morosanu va avea parte de cel mai important meci din cariera dupa ce l-a provocat pe legendarul Badr Hari.

Cei doi s-au intalnit in cadrul unei gale care a avut loc weekendul trecut in Dubai si si-au spus cuvinte grele.

Romanul a fost cel care a avut initiativa si l-a provocat pe marocano-olandezul de aproape doi metri si 120 de kilograme.

"Badr Hari, baiat rau (porecla lui Hari este "bad boy" - n.red.), cand ne vom intalni in ring te voi manca de viu, prietene!", a spus Morosanu in ring.

Replica lui Badr Hari nu s-a lasat mult asteptata.

"Dupa cum vedeti sunt in forma din nou, ma simt bine, ma simt puternic. Eu nu vorbesc despre mancare pentru ca nu mananc oamenii, dar ii fac KO. Il voi face KO pe tipul asta!", a reactionat marocanul.

Promotorul Superkombat, Eduard Irimia, a anuntat ca cei doi vor lupta cat de curand, fie pe 15 mai, intr-o gala organizata in Dubai, fie ceva mai tarziu, in Romania.

"E posibil ca meciul sa aiba loc pe 15 mai la Dubai, intr-o gala VIP, dar e doar o discutie, in cateva zile vom sti toate detaliile si vor fi anuntate intr-o conferinta de presa. Cu siguranta, va fi cel mai asteptat meci din istoria K-1 in Romania, iar daca va fi organizat la Bucuresti, cu siguranta va fi cel mai important eveniment sportiv din istoria sporturilor de contact de la noi. Atat Morosanu, cat si Hari, au o baza de fani imensa in Romania, asa ca tara noastra va fi scindata in doua. Va fi ceva grandios din toate punctele de vedere", a declarat promotorul Eduard Irimia.

Lovitura fantastica data de Morosanu: Lupta pentru 1 milion de dolari

Badr Hari are 30 de ani si peste 100 de victorii in diferitele circuite de lupte profesioniste.

In ultimii ani el a intrat intr-un con de umbra din cauza problemelor cu legea pe care le-a avut in Olanda.

M.D.

Citeste si:
Modificările guvernului Ciucă la Codul Rutier: ”Au băgat înapoi toate portițele și șmecheriile de scăpat cu carnetul”
Modificările guvernului Ciucă la Codul Rutier: ”Au băgat înapoi toate portițele și șmecheriile de scăpat cu carnetul”
Cătălin Drulă, liderul USR și fost ministru al Transporturilor, a criticat asupru modificările aduse Codului Rutier de către guvernul Ciucă. Drulă susține că legea a fost...
Liberalii critică PSD pe subiectul deducerii fiscale: „O măsură populistă”
Liberalii critică PSD pe subiectul deducerii fiscale: „O măsură populistă”
Coaliția de guvernare este cuprinsă de noi tensiuni după ce PSD a adus în discuție modificarea sistemului de taxare și introducerea impozitării progresive. Mai mulți liberali, printre...