Catalin Morosanu revine in ring. Detaliile urmatoarei gale Superkombat

Vineri, 03 Mai 2013, ora 19:32
2322 citiri
Catalin Morosanu revine in ring. Detaliile urmatoarei gale Superkombat
Foto: Superkombat

Catalin Morosanu va urca din nou in ring, la doua luni dupa finala K-1, in cadrul etapei de Grand Prix Mondial Superkombat, eveniment transmis in direct la nivel global in 80 de tari si care va avea loc pe 18 mai, in Sala Polivalenta din Craiova.

Pe langa Morosanu, Romania va mai avea alti patru reprezentanti in gala Superkombat, Benjamin Adegbuyi, Sebastian Ciobanu, Ionut Atodiresei si Claudiu Badoi urmand sa urce si ei in ring alaturi de sportivi din Grecia, Brazilia, Franta, Germania, Rusia si Olanda. Conform promotorului Eduard Irimia, pretul biletelor va fi cu 50% mai ieftin fata de gala Superkombat Final Elimination, care a inaugurat in noiembrie Sala Polivalenta.

"Cel mai ieftin va costa 30 de lei, iar cel mai scump, 120. Este, daca vreti, si un cadou pentru fanii din Oltenia, care nu si-au permis sa ajunga anul trecut, in noiembrie, la gala, atunci cand am inaugurat Sala Polivalenta, care dupa parerea mea este cea mai frumoasa din Romania. Incepand de luni, biletele se vor gasi atat pe Internet, pe eventim.ro, cat si la casele Salii Polivalente. Cu siguranta, vom avea parte de o primire calduroasa din partea publicului craiovean, tocmai de aceea am ales sa revenim in Banie", a declarat presedintele Superkombat.

Pe langa cele 5 super-fight-uri programate, gala Superkombat World Grand Prix Craiova va gazdui si un turneu de calificare la categoria grea, care va conta pentru Final Elimination 8 din noiembrie.

Printre sportivii din strainatate confirmati de Irimia pentru evenimentul de pe 18 mai se numara germanul Nikolaj Falin, rusul Vladimir Toktasynov si grecul Stauros Exakoustidis.

"La inceputul saptamanii viitoare vom anunta cardul complet al galei, care va aduna sportivi din minim opt tari de pe 3 continente", a precizat oficialul.

Grand Prix-ul mondial Superkombat de la Craiova va putea fi urmarit in direct, in Romania, pe Sport.ro, Pro TV si Eurosport. La nivel global, fani din 80 de tari de pe 4 continente au posibilitatea de a-i urmari in direct pe luptatorii prezenti pe 18 mai in Sala Polivalenta.

Eveniment Quarterly Report

Adrian Porumboiu, despre măsurile fiscale pregătite de guvernul Ciolacu: ”Domnul prim-ministru face pe croitoraşul cel viteaz”
Adrian Porumboiu, despre măsurile fiscale pregătite de guvernul Ciolacu: ”Domnul prim-ministru face pe croitoraşul cel viteaz”
Adrian Porumboiu, om de afaceri cu investiţii în domeniul agricol, susţine că eliminarea facilităţilor pentru angajaţii din construcţii şi din agricultură va provoca un nou exod al...
Paul Stănescu, întrebat despre prinderea în flagrant cu șpagă a colegului Dumitru Buzatu: "Nu îmi venea să cred! Asta e!"
Paul Stănescu, întrebat despre prinderea în flagrant cu șpagă a colegului Dumitru Buzatu: "Nu îmi venea să cred! Asta e!"
Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, afirmă, întrebat ce părere are despre prinderea în flagrant a preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, în timp ce primea mită...
#Catalin Morosanu Superkombat, #Superkombat Craiova , #K1