Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Morosanu, Zmarandescu si Iftimoaie, batuti mar la gala K1 din Bucuresti

Sambata, 22 Mai 2010, ora 10:04
12931 citiri
Morosanu, Zmarandescu si Iftimoaie, batuti mar la gala K1 din Bucuresti
Foto: FEG inc

Luptatorii romani "cu nume" participanti la gala "World Grand Prix 2010" ce s-a disputat la Bucuresti s-au facut de ras, Morosanu, Zmarandescu sau Iftimoaie fiind batuti mar de adversarii lor.

Vazut ca unul din din romanii cu mari sanse de a face o figura frumoasa in circuitul K1, Catalin "Moartea din Carpati" Morosanu a fost facut praf de olandezul Erol Zimmerman, care l-a trimis in lumea viselor dupa doar 26 de secunde.

Nici fostul bodyguard al lui Gigi Becali, Catalin Zmarandescu, nu a avut o soarta mai buna, acesta rezistand doar 15 secunde in fata unui alt olandez, Valentijn Overeem.

Ionut Iftimoaie a reusit sa termine in picioare lupta cu Ray Sefo, insa sportivul roman, chiar daca a pierdut la puncte, a fost dominat clar de fosta vedeta a circuitului K1.

Daca romanii "favoriti" ai galei s-au facut de ras, ceilalti au facut spectacol. Ionut "Pittbull" Atodiresei a castigat partida cu francezul Amadou Ba, care a fost eroul unui moment mai putin obisnuit atunci cand, dupa o lovitura ratata, a cazut din ring.

Sandu Lungu s-a impus in fata lui Jimmy Ambriz dupa ce acesta a abandonat in repriza secunda. Un meci excelent a facut Raul Catinas, romanul facandu-l KO in prima repriza pe fostul castigator al turneului K1 de la Las Vegas, Carter Williams.

De asemenea, o prezenta buna la gala de la Bucuresti a avut-o si Sebastian Ciobanu, participant in piramida de 8. Sebi a trecut in primul meci de Daniil Sapliojin din Estonia, pentru ca in a doua intalnire sa il bata pe celebrul Mighty Mo. In marea finala a piramidei romanul a fost facut KO de francezul Freddy Kemayo. Interesant este ca luptatorul a ajuns in ultimul act desi a pierdut disputa din semifinale cu Alexey Ignashov. Bielorusul a acuzat insa o accidentare si astfel Kemayo a mers in locul sau in finala.

M.D.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Morosanu KO Zimmerman, #Zmarandescu KO Ovreem, #Iftimoaie batut Ray Sefo, #gala K1 Bucuresti , #K1