Catalin Morosanu ii da replica lui Daniel Ghita

Sambata, 15 Decembrie 2018, ora 19:17
13043 citiri
Catalin Morosanu ii da replica lui Daniel Ghita
Foto: Facebook/Catalin Morosanu

Catalin Morosanu nu ramane dator si ii da replica lui Daniel Ghita, care a lansat sambata mai multe atacuri la adresa sa.

"Moartea din Carpati" continua sa sustina ca Daniel Ghita a refuzat sa se lupte cu el.

Luat peste picior de Daniel Ghita pentru valoare indoielnica a adversarilor sai, Catalin Morosanu raspunde cu aceasi moneda.

"Vad ca sunt mereu jignit de Daniel, desi i-am facut o oferta pentru un meci direct pe care a refuzat-o din diverse motive. Cand esti mai preocupat de ce fac altii, decat ceea ce faci tu, nu poti sa reusesti", a scris Catalin Morosanu pe pagina sa de Facebook.

"Eu ii urez succes pentru urmatorul meci, chiar daca adversarul are 41 de ani si este semi retras. Traiasca capra vecinului", a adaugat luptatorul roman.

Vezi:

Catalin Morosanu si-a trimis adversarul in lumea viselor dupa numai 30 de secunde, in cadrul galei Dynamite Fighting Show 3, care a avut loc vineri seara la Craiova!

De altfel, croatul plin de tatuaje Ivo Cuk a facut cunostinta cu podeaua dupa numai 5 secunde. S-a ridicat cu greu, insa Morosanu s-a napustit asupra sa si a avut nevoie de interventia staff-ului medical pentru a-si reveni.

A fost cea de-a 47-a victorie din cariera pentru Catalin Morosanu, care are si 12 infrangeri.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Îndemnul lui Ciucă pentru liberali: ”Alegerile locale nu sunt despre ideologie”
Îndemnul lui Ciucă pentru liberali: ”Alegerile locale nu sunt despre ideologie”
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat duminică, 21 aprilie, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL pentru alegerile locale din Maramureş, că liberalii trebuie să iasă să...
Cătălin Drulă: ”Strategia PSD-PNL e să folosească "iepuri" acolo unde nu au candidați comuni”
Cătălin Drulă: ”Strategia PSD-PNL e să folosească "iepuri" acolo unde nu au candidați comuni”
Liderul USR, Cătălin Drulă, a declarat că strategia PSD şi PNL ar fi aceea de a folosi ”iepuri” în localităţile în care nu au candidaţi comuni pentru alegerile locale, astfel încât...
#Morosanu replica Daniel Ghita, #conflict Morosanu Daniel Ghita , #stiri Catalin Morosanu