Catalin Morosanu reactioneaza dupa amenintarile primite din partea lui Daniel Ghita

Luni, 05 Noiembrie 2018, ora 09:05
15941 citiri
Catalin Morosanu reactioneaza dupa amenintarile primite din partea lui Daniel Ghita

Luptatorul Catalin Morosanu a oferit prima reactie dupa ce Daniel Ghita l-a provocat si l-a amenintat ca-l va bate in ring.

Morosanu neaga ca ar fugi de Ghita, asa cum fostul campion de K1 a sustinut, si spune ca lucrurile stau exact pe dos.

"Acel moment cand afli ca esti provocat de cineva care tocmai ti-a refuzat oferta. Adevarul nu poate fi ascuns! Pe 15 decembrie imi fac incalzirea!", a scris pe Facebook Catalin Morosanu.

Reactia lui Morosanu vine dupa ce in ultimele zile Daniel Ghita a lansat mai multe provocari.

"Am spus ca toti marii 'campioni' ai Romaniei sa vina in ring sa lupte cu mine: Pauza... Nu-i aud si nu-i vad decat la emisiuni TV, unde sunt toti 'campionii K1'. Luptatorilor, aveti sansa...

Ca nu mai sunt bun, sunt batran, dar vreau sa lupt cu lupii tinerii, mari campioni K1, pe care nu-i vad pe la actiuni civice, doar la TV. Morosanu, ai curaj sa lupti cu mine barbateste? Esti mai tanar, puternic, popular si cel mai bun din Romania. Astept raspunsul", spunea Ghita.

La randul sau, fostul luptator Raul Catinas s-a aratat dispus sa lupte oricand cu Daniel Ghita.

"S-a intors salvarea noastra, eroul, salvatorul patriei si al kick-boxing-ului mondial! Unicul si inegalabilul Daniel Ghita! Arogant si sfidator, ca de obicei! De ce nu ai facut aceste provocari in urma cu 4 ani, cand erai in forma? De ce nu m-ai provocat pe mine cand am fost in forma? Atunci aveai multe de pierdut si nu ai riscat, acum vrei fara munca sa obtii ceva foarte repede!

Te folosesti de mijloace gen McGregor? Iti accept eu provocarea, sunt pensionat ca si tine, amandoi nu avem nimic de pierdut, nici de castigat! Am o pauza de 3 ani, la fel ca tine, am nevoie de cateva luni sa intru in forma si un meci de revenire, dupa care putem semna contractul! Hai sa lasam "lupii tineri " in pace, ei au muncit iar noi am stat, nu ar fi corect! Ai curaj sa lupti cu mine sau ti-a luat Saki toata barbatia? Iti accept provocarea! Noi doi odata pentru totdeauna", a transmis Catinas.

C.S.

Citeste si:
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 26 mai, că cea mai mare greșeală a guvernului a fost ”liberalizarea haotică la energie”. El a lăudat, în schimb, creșterea economică...
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă a prezentat, la Liga Aleşilor Locali organizată de PNL joi 26 mai, la Braşov, bilanţul guvernării în prima jumătate a anului. Premierul a precizat că, după şase...
Comentarii