Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Dragnea, prea subtil pentru "deputatul AKM": Ii tot trimite mesaje, dar degeaba. Cum a ajuns in Parlament? De vina e PSD Arges

Sambata, 18 Martie 2017, ora 16:43
5297 citiri
Dragnea, prea subtil pentru "deputatul AKM": Ii tot trimite mesaje, dar degeaba. Cum a ajuns in Parlament? De vina e PSD Arges
Foto: Facebook/Catalin Marian Radulescu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Timisoara, ca nu detine acasa o arma si ca nu stie ce ar putea face cu asa ceva, facand referire la declaratiile deputatului social-democrat Catalin Radulescu.

Despre acesta a spus ca va cere suspendarea din PSD pentru o perioada determinata.

"Nu am arma acasa si chiar este importanta intrebarea. Nu stiu ce as face cu ea.

Eu regret ca colegul nostru a avut o asemenea atitudine si regret ca am cedat propunerii PSD Arges de a semna candidatura lui pentru acest Parlament. Voi propune cel putin suspendarea din PSD pe o perioada determinata. Afirmatiile acestui deputat sunt inacceptabile", a declarat Liviu Dragnea, intr-o conferinta de presa care a avut loc sambata la sediul Consiliului Judetean Timis.

Intrebat, de asemenea, daca asteapta demisia deputatului Catalin Radulescu din PSD, Liviu Dragnea a precizat: "Eu tot trimit semnale".

Deputatul PSD de Arges Catalin Radulescu a spus, intr-un interviu pentru "Adevarul", ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui infruntati cu tunuri de apa: "De ce mai stau ca prostii acolo? N-au treaba, n-au serviciu, n-au copii?".

Mai mult, el spune ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si este pregatit sa o foloseasca din nou: "Nu o sa mi-o ia nimeni in viata vietilor si o tin, ca poate vreodata, daca mai vine cineva cu vreo idee din asta sa transforme statul asta pentru care am luptat noi, sunt pregatit sa ies cu arma sa trag, imediat."

Marti, Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a deschis dosar penal in cazul declaratiilor deputatului PSD Catalin Radulescu si face cercetari pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Si Politia Judeteana Arges a anuntat ca s-a autosesizat dupa declaratiile lui Radulescu si face verificari cu privire la respectarea Legii privind regimul armelor si munitiilor.

Vineri, politistii argeseni au anulat permisul de port-arma al deputatului Catalin Radulescu, dupa ce au verificat, la locuinta acestuia, modul in care sunt detinute armele si au constatat ca parlamentarul pastra fara piedica mitraliera AKM pentru care nu avea dreptul de a detine munitie si au descoperit si munitie care nu se potriveste armei de vanatoare pe care Radulescu o detinea legal.

Tot vineri, liderul filialei judetene PSD Arges, Serban Valeca, a spus ca declaratiile deputatului Catalin Radulescu au adus "un prejudiciu imens" PSD, dar ca filiala nu a convocat Biroul Permanent Judetean pentru a discuta atitudinea acestuia intrucat a avut alte prioritati.

Citeste si:

Deputatul cu mitraliera neaga tot, dupa ce s-a cerut punerea lui sub acuzare: Mi-a placut sa imi bat joc de jurnalisti. Au fost opinii politice

Deputatul PSD care a spus ca e pregatit sa traga in protestatari neaga toate declaratiile: Sa nu creada oamenii aceste prostii

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#Dragnea arma Radulescu, #Dragnea deputati mitraliera, #Dragnea Radulescu suspendare PSD, #reactii Radulescu mitraliera protestatari, #demisie Catalin Radulescu , #mitraliera