Grindeanu, despre deputatul PSD cu mitraliera: Sunt declaratii excesive

Miercuri, 15 Martie 2017, ora 14:30
2800 citiri
Grindeanu, despre deputatul PSD cu mitraliera: Sunt declaratii excesive
Foto: Facebook/Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, ca nu este de acord cu ceea ce a vazut in declaratiile deputatului PSD Catalin Radulescu, pe care le-a catalogat ca fiind "excesive".

"Personal, nu sunt de acord cu ceea ce am vazut. Am vazut si conducerea Camerei ca a reactionat. Pana la urma, tine de comportamentul fiecaruia dintre noi. Sigur, sunt declaratii excesive", a afirmat Grindeanu.

Si presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca afirmatiile deputatului social-democrat Catalin Radulescu privind protestatarii sunt "neavenite" si "foarte periculoase", iar acesta nu ar mai trebui sa aiba dreptul de a detine arme de foc. Dragnea a sustinut, totodata, ca deputatul "risca foarte multe lucruri" in privinta statutului sau in PSD, o decizie privind excluderea urmand sa se ia in cadrul partidului.

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a deschis, marti, dosar penal in cazul declaratiilor deputatului PSD Catalin Radulescu si face cercetari pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

De asemenea, dupa declaratiile lui Catalin Radulescu ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui alungati cu tunurile cu apa si cele referitoare la mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie, pe care este pregatit sa o foloseasca din nou, trei persoane din judetul Arges au solicitat Parchetului Curtii de Apel Pitesti sa se autosesizeze.

Potrivit procurorului Dinu Dumbrava, de la Parchetul Curtii de Apel Pitesti, nu este vorba despre plangeri penale sau denunturi, ci despre sesizari, care au fost inaintate Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Si Politia Judeteana Arges a anuntat ca s-a autosesizat dupa declaratiile lui Radulescu si face verificari cu privire la respectarea Legii privind regimul armelor si munitiilor.

Catalin Radulescu a declarat, marti, la Parlament, ca in urma afirmatiilor privind protestatarii a primit 150 de amenintari cu moartea, motiv pentru care si-a contactat avocatii si a depus o plangere penala, urmand ca 150 de persoane sa fie audiate.

Deputatul a spus, intr-un interviu, ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui infruntati cu tunuri de apa: "De ce mai stau ca prostii acolo? N-au treaba, n-au serviciu, n-au copii?". Mai mult, el spune ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si este pregatit sa o foloseasca din nou: "Nu o sa mi-o ia nimeni in viata vietilor si o tin, ca poate vreodata, daca mai vine cineva cu vreo idee din asta sa transforme statul asta pentru care am luptat noi, sunt pregatit sa ies cu arma sa trag, imediat."

Mare parte dintre declaratii au fost negate ulterior.

Deputatul PSD care a spus ca e pregatit sa traga in protestatari neaga toate declaratiile: Sa nu creada oamenii aceste prostii

Instanta suprema l-a condamnat definitiv, pe data de 5 decembrie 2016, pe deputatul PSD Catalin Radulescu la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de dare de mita si de administrarea unei firme, fapta incompatibila cu calitatea sa de parlamentar.

Citeste si Deputatul PSD care e gata sa iasa cu mitraliera in strada vrea salariu mai mare: Nu putem veni in blugi si mizerabili

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Grindeanu declaratii Radulescu, #premier deputati mitraliera, #reactii PSD deputat mitraliera, #reactii PSD Radulescu AKM , #mitraliera