Deputatul cu "mitraliera" a fost pus sub invinuire pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor

Miercuri, 10 Mai 2017, ora 11:37
4257 citiri
Deputatul cu "mitraliera" a fost pus sub invinuire pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor
Foto: captura video RTV

Deputatul PSD Catalin Radulescu este cercetat de Parchetul General pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Informatia a fost confirmata de reprezentanti ai parchetului. Cercetarile vin dupa ce Radulescu a facut declaratii referitoare la faptul ca are o mitraliera AKM pe care este pregatit sa o foloseasca.

Initial, dosarul a fost deschis pentru infractiuni de tulburare a linistii si ordinii publice.

Catalin Radulescu a fost audiat pe 15 martie dupa ce parlamentarul a spus intr-un interviu ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si se declara pregatit sa o foloseasca din nou.

Totodata, el a criticat protestatarii din Piata Victoriei.

Deputatul le-ar fi spus procurorilor ca regreta ca s-a ajuns la "escaladarea declaratiilor sale", precizand ca nu a avut intentia de a ameninta pe cineva sau de a genera "o stare de insecuritate".

"Am inceput sa bravez, sa ma dau mare, laudandu-ma ca as avea arma pe care am avut-o la Revolutie, ceea ce nu este adevarat. Nu am tras la Revolutie. Am cazut victima a propriei mele superficialitati", le-ar fi spus parlamentarul procurorilor.

Ulterior declaratiilor facute de parlamentar, Politia din Arges a demarat verificari privind armele detinute de Catalin Radulescu, fiindu-i suspendat dreptul de a detine arme.

Citeste mai multe despre:

#deputat Catalin Radulescu urmarit penal, #Catalin Radulescu parchet arme , #Parchet