Catalin Radulescu, despre Firea: Nu este nici ombilico del mondo, nici diva hollywoodiana ca sa ne spuna ce sa facem

Vineri, 07 Septembrie 2018, ora 21:56
11995 citiri
Catalin Radulescu, despre Firea: Nu este nici ombilico del mondo, nici diva hollywoodiana ca sa ne spuna ce sa facem
Foto: Arhiva Facebook/ Catalin Radulescu

Deputatul PSD, Catalin Radulescu, a declarat, vineri, in legatura cu scrisoarea deschisa transmisa vineri de Gabriela Firea membrilor PSD, ca aceasta "nu este nici ombilico del mondo, nici diva hollywoodiana ca sa ne spuna ce sa facem" si ca ar fi cazul "sa se potoleasca".

"Am citit si eu scrisoarea doamnei Firea. Incerc sa ma obisnuiesc cu modul acesta nou de lucru in cadrul partidului, dupa 22 de ani in partid. Vad mai nou ca trimitem scrisori. E genul posta, de trimis scrisori prin posta, dragoste si prietenie. (...) Scrisoarea pierduta as vrea sa o comentez un pic. Daca dansa vine cu tot felul de idei si nastrusnicii din acestea, cred ca greseste. Dansa nu face agenda nici a partidului, nici a nimanui.

Ne-am propus un program foarte interesant pentru oameni, agresiv investitional in toate domeniile, incepand de la spitale regionale, autostrazi, cale ferata de viteza mare, statiuni balneoclimaterice si dintr-o data in loc sa ne axam pe aceste treburi, pentru ca le putem face, doamna Firea se trezeste si ii arde sa ne trimita scrisori pierdute, scrisori de dragoste, cere vot de incredere. (...)

Daca are nemultumiri administrative sa faca dezbateri cu ministrii de resort, cu premierul, dar nu sa ne faca scrisori. Nu este nici ombilico del mondo, nici diva hollywoodiana ca sa ne spuna ce sa facem. Cam atat. Restul cred ca ar fi cazul sa se potoleasca. Sa faca intalniri tete-a-tete cu presedintele, cu cine vrea dansa, dar sa ne lase in pace, pentru ca noi avem treaba", a afirmat Catalin Radulescu, vineri pentru Mediafax.

Deputatul PSD a adaugat ca, deoarece ii place sa se numeasca membru simplu de partid, Gabriela Firea ar trebui sa demisioneze din toate functiile si apoi sa vina sa ceara un vot de incredere din partea electoratului si ulterior sa ceara vot de incredere pentru presedintele PSD.

Catalin Radulescu, alaturi de alti parlamentari social-democrati, ii recomanda primarului general al Capitalei sa participe la intrunirile grupurilor parlamentare ale PSD.

"Daca ii place sa fie membru simplu, atunci sa faca un gest si sa-si dea demisia de peste tot, iar daca vrea meciuri de desene animate si sa ceara dansa un vot de incredere pentru presedinte ar putea sa inceapa sa faca acolo in familia dansei, la Voluntari, un vot de incredere, apoi sa ceara un vot de incredere populatiei pentru dansa, si apoi sa vina sa ceara un vot de incredere pentru presedinte.

Eu si colegii mei ii facem recomandari. Primul lucru ii cerem sa vina in grupurile parlamentare. Vreo 15-20 de colegi si mai ales colege, suparati si suparate pe atitudinea de diva a ecranului, ii transmit sa vina in grupurile parlamentare ale PSD pentru ca vrem sa ne spuna ce vrea dansa in viata aceasta, ce vrea cu partidul.

Tocmai ne gandisem sa se pregateasca asiduu si la urmatorul Congres sa candideze cu brio si o sa vada atunci sustinerea partidului pentru dansa", a completat Radulescu.

Social-democratul mai spune ca, in opinia sa, probabil Gabriela Firea discuta cu sotul ei, Florentin Pandele, cu "unii acoliti ai Securitatii" si cu unii membri ai Executivului, isi fac o agenda si apoi vine si isi prezinta "cu buzele tuguiate" planurile.

"Eu cred ca dansa se duce acasa, sta cu domnul Pandele de vorba, mai sta cu unii acoliti ai Securitatii, fac o agenda acolo si cu niste membri marcanti din Guvern si apoi vine si spune cu buzele tuguiate ce vrea sa facem. Noi nu avem timp de Congres cand vrea fiecare.

Presedintele Liviu Dragnea, bun, rau, a fost ales de vreo 500.000 de membri. Doamna Firea a mai facut in CEx un exercitiu si a luat foarte multe voturi, dansa si cavalerul teuton, prieten din copilarie. Au mai incercat si au luat doua voturi", a conchis Catalin Radulescu.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, vineri, o scrisoare deschisa membrilor PSD, transmitand in document ca nu are un razboi cu Liviu Dragnea, ca nu se pune problema unei alegeri intre ea si liderul PSD, precizand totodata ca refuza sa ia in calcul excluderea din partid.

Iata aici mai multe detalii: Firea il ataca pe Dragnea intr-o scrisoare trimisa pesedistilor: Cum am ajuns sa fie atat de multi romani suparati pe noi?

Citeste si Pesedistii reactioneaza la scrisoarea lui Firea: Trebuie sa restabilim echilibrul si sa gasim si o solutie

Citește și:
"Cartofii fierbinți" din noua sesiune parlamentară. Eșecul anticipat al pensiilor speciale, „șantajul” din educație și proiectul de suflet al lui Firea
"Cartofii fierbinți" din noua sesiune parlamentară. Eșecul anticipat al pensiilor speciale, „șantajul” din educație și proiectul de suflet al lui Firea
Parlamentul României își reia activitatea în prima sesiune din 2023 miercuri, 1 februarie. Coaliția de guvernare are pe masa priorităților mai multe proiecte pentru respectarea termenelor...
Partidele cu care s-ar alia Ludovic Orban: ”Este posibilă o coagulare electorală”
Partidele cu care s-ar alia Ludovic Orban: ”Este posibilă o coagulare electorală”
Partidul Forţa Dreptei este deschis colaborării cu "formaţiunile politice de centru-dreapta, democratice, euro-atlantice", este într-un "permanent dialog" cu USR şi PMP şi este posibilă o...