Catalin Ivan: Asteptam fapte concrete care sa il reapropie pe Crin Antonescu de PSD, nu declaratii

Joi, 09 Ianuarie 2014, ora 20:00
1675 citiri
Catalin Ivan: Asteptam fapte concrete care sa il reapropie pe Crin Antonescu de PSD, nu declaratii

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat joi ca in PSD nu s-a discutat despre reformularea protocoalelor USL si ca partidul sau asteapta fapte concrete din partea sefului PNL, Crin Antonescu, prin care acesta sa se reapropie de USL si de social-democrati.

"Cred ca este important ca PNL si Crin Antonescu sa isi 'reformuleze' faptele, pentru ca ceea ce l-a apropiat pe Crin Antonescu si PNL de Traian Basescu au fost faptele din ultimele luni de zile. Noi asteptam ca faptele sale din perioada care urmeaza sa il apropie din nou de USL si de PSD. Dupa aceea discutam si de documente, bineinteles. Noi nu am discutat in PSD despre reformularea documentelor USL", a precizat Catalin Ivan, ca reactie la declaratiile facute joi de Crin Antonescu.

Antonescu vrea revigorarea USL: Dezacordul cu PSD si Ponta, democratic si normal

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca a fost mandatat impreuna cu o echipa de lideri liberali sa poarte discutii in USL referitoare la reformularea si clarificarea documentelor, mecanismelor si procedurilor de functionare ale Uniunii.

"Daca in domeniul guvernarii propriu-zise au fost destule reusite in cursul anului trecut, daca in ceea ce priveste obiectivele majoritatii parlamentare, de asemenea, Uniunea a functionat in general bine, in cele mai multe cazuri coerent, eficient, finalul de an a lasat o impresie generala de disputa, de agonie a USL si este de datoria noastra sa rezolvam ce este de rezolvat, sa clarificam ce este de clarificat si, daca se poate, ceea ce-mi doresc din tot sufletul si ceea ce sunt convins ca este posibil, sa mergem inainte", a declarat Antonescu, intr-o conferinta de presa, dupa sedinta Biroul Politic National.

Liderul liberal a aratat ca discutiile privind documentele USL nu au fost initiate de PSD, ci de PNL si ca nu are nevoie de garantii de la PSD in privinta Protocolului USL.

"Eu am cateva idei in legatura cu o suplimentare sau o modificare, mai degraba suplimentare, dar nu este corect sa le fac publice inainte de a le discuta cu colegii nostri din cadrul USL. Cand le vom discuta si daca le vom adopta ele, vor fi anuntate impreuna cu colegii nostri", a adaugat presedintele PNL.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Catalin Ivan declaratii Crin Antonescu, #Ivan Antonescu apropiere PSD, #Ivan fapte concrete Antonescu, #Catalin Ivan reformulare protocoale USL , #PSD