Catalin Ivan, exclus din PSD

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 21:17
4515 citiri
Catalin Ivan, exclus din PSD

Organizatia PSD Sector 1 Bucuresti a decis, miercuri, excluderea din partid a lui Catalin Ivan, pe motiv ca acesta "a continuat actiunile negative la adresa PSD", a anuntat presedintele organizatiei, Dan Tudorache.

"Este o decizie a organizatiei locale", a afirmat Tudorache, precizand ca, legal, Ivan face parte inca din organizatia sector 1 deoarece transferul sau la filiala Dobrobvat (Iasi) nu a fost aprobat.

Rafuiala lui Catalin Ivan cu PSD: De ce nu se da dus din partid si ce ar avea Dragnea de invatat de la Valcov

Intr-o interventie la Realitatea TV, Catalin Ivan a precizat ca va contesta aceasta decizie, pe care o condidera ilega, el sustinand ca nu mai facea parte din organizatia PSD Sector 1 Bucuresti, intrucat aceasta a fost dizolvata.

"Eu sunt plecat de la organizatia Sector 1, pe care a dizolvat-o ilegal Victor Ponta ca sa ma inlature pe mine. Aceasta decizie a fost luata de domnul Tudorache, care este unealta lui Liviu Dragnea", a sustinut Catalin Ivan.

In luna martie, conducerea PSD Sector 1 Bucuresti anunta ca a decis suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in comuna ieseana Dobrovat.

Catalin Ivan: Victor Ponta este disperat. Vinde pe toata lumea, promite orice, oricui Interviu

Decizia suspendarii lui Catalin Ivan din PSD Sector 1 trebuia sa fie validata si in Consiliul National al PSD din 20-21 martie.

Catalin Ivan s-a transferat, in luna martie, de la PSD Sector 1 la PSD Dobrovat, judetul Iasi, decizia fiind insa invalidata de Biroul Judetean al PSD Iasi.

Ivan a explicat ca aceasta mutare s-a facut legal si a acuzat ca Gheorghe Nichita a fost presat de Victor Ponta si Liviu Dragnea pentru a nu-l primi in PSD.

Ulterior, Catalin Ivan a anuntat ca va da in judecata conducerea PSD, intrucat nu a primit raspuns la contestatia sa privind dizolvarea conducerii PSD Sector 1, precizand ca se considera in continuare membru al PSD, desi transferul sau la PSD Dobrovat, judetul Iasi, nu a fost validat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Catalin Ivan exclus PSD, #PSD Sector 1 exclus Ivan , #PSD