Catalin Ivan ii raspunde lui Basescu: Civilizat e sa-i multumesc - se inscrie social-democratul in PMP?

Vineri, 02 Octombrie 2015, ora 08:51
4357 citiri
Catalin Ivan ii raspunde lui Basescu: Civilizat e sa-i multumesc - se inscrie social-democratul in PMP?
Foto: Facebook/Catalin Ivan

Catalin Ivan i-a raspuns, joi seara, lui Traian Basescu, dupa ce fostul presedinte a spus despre acesta ca ar fi putut fi o solutie foarte buna pentru conducerea PSD.

"Am aflat cu surprindere de aceasta declaratie a lui Traian Basescu, declaratie careia trebuie sa-i dau un raspuns. (...) Civilizat este sa-i multumesc pentru aprecieri, chiar daca acestea pot insemna foarte usor o "bila neagra" pentru orice membru PSD", a scris pe Facebook Catalin Ivan.

Traian Basescu a sustinut, joi, la Adevarul Live ca il apreciaza pe Catalin Ivan in ciuda faptului ca acesta nu l-a menajat.

Basescu: Ponta si Dragnea se urasc sincer, dar mint si se pupa pe gura. Ce-l sfatuieste pe Iohannis (Video)

"Nu l-am menajat pentru ca, dincolo de punctajele de la partid, nu am fost de acord si nu voi putea fi niciodata de acord cu felul in care a condus tara in cei zece ani de mandat", a punctat social-democratul.

Acesta a precizat ca multe persoane il intreaba daca se va inscrie in PMP, dar ca nu isi doreste sa aiba un proiect comun cu fostul presedinte.

"Pentru cei care ma intreaba daca plec la PMP, ii asigur ca, desi sunt multi lideri PSD care au avut negocieri personale cu Traian Basescu si-i datoreaza acestuia cate ceva de-a lungul carierei lor politice, nu ma numar printre ei. Nu am avut nicio discutie, niciodata, cu Traian Basescu, si nici nu sunt sanse, nici macar minimale, sa avem un proiect comun", a notat Ivan.

Catalin Ivan: Basescu ar trebui suspendat de 2-3 ori pe zi, dar nu o s-o facem

Europarlamentarul a mai spus ca va ramane in PSD indiferent de conjuncturile "nefavorabile" care apar inevitabil in cariera politicienilor.

"Imi gandesc cariera pe termen mediu si lung si sunt convins ca mai am multe de oferit partidului care mi-a dat suficient pana acum. Si da, in fine, cred ca PSD trebuie sa devina partidul de stanga modern, european, care sa-si gaseasca locul in familia stangii europene", a incheiat acesta.

Traian Basescu a spus joi despre Catalin Ivan, pe care l-a numit un om care nu l-a menajat deloc, ca "este un tip curat, europenizat, care ar fi putut fi o solutie exceptionala", adaugat ca nu crede ca se va alatura PMP.

Raspuns pentru Basescu, dupa ce a spus cui da Ponta vila de la Snagov: E un mitoman cu acte in regula

In aceeasi emisiune, fostul presedinte a vorbit si despre Victor Ponta si Liviu Dragnea, despre care a sustinut ca sunt capabili sa se "pupe pe gura", desi in realitate "se urasc sincer".

A.G.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Catalin Ivan Traian Basescu, #Catalin Ivan multumeste Basescu, #Catalin Ivan europarlamentar , #PSD