Catalin Ivan: Parlamentul European s-a saturat de Elena Basescu si Monica Macovei

Vineri, 07 Iunie 2013, ora 22:56
2865 citiri
Catalin Ivan: Parlamentul European s-a saturat de Elena Basescu si Monica Macovei

Europarlamentarul Catalin Ivan a comentat declaratia raportorului Comisiei de buget finante din Parlamentul European, eurodeputata spaniola Ines Ayala Sender, care s-a aratat dezgustata de felul in care Monica Macovei si Elena Basescu isi ataca tara in Parlamentul European.

"Stiam de disperarea celor din Parlamentul European, pentru ca s-au saturat si ei de cazul romanesc in Comisia de control bugetar. Numai in cazul Romaniei se intampla ca astfel de campanii mincinoase si de denigrare sa aiba loc si Ines Ayala Sender in calitate de raportor se vede de fiecare data pusa intr-o situatie foarte dificila, pentru ca ea da aviz favorabil, bineinteles analizand toate documentele depuse la dosar, candidatura omului respectiv si, de fiecare data in Parlament incep campanii de genul acesta.

Este nefiresc, nu se poate asa ceva, nu s-a mai intalnit si nici nu cred ca se va mai repeta vreodata. Doar in cazul Romaniei si doar atata timp cat in Parlamentul Romaniei ii avem pe Monica Macovei, Elena Basescu, Marian-Jan Marinescu. Nu stiam de declaratii, dar este o declaratie foarte simpla a doamnei Ayala Sender. Chiar s-au saturat de Monica Macovei si de Elena Basescu", a declarat Catalin Ivan, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

"Monica Macovei si PDL-ul in general, (...) in formula actuala, au dus campanii permanente impotriva Romaniei, nu impotriva PSD-ului sau a PNL-ului, ci o campanie clara impotriva intereselor nationale ale Romaniei", a adaugat europarlamentarul PSD.

Sender sustine ca europarlamentarele PDL incercau sa ii faca pe membrii Comisiei de buget finante sa refuze propunerile Guvernului roman, generand "episoade lamentabile" in Parlamentul European. "La fiecare propunere a Guvernului roman in privinta unui candidat de fiecare data primeam tot felul de scrisori anonime care incercau sa discrediteze absolut aiurea persoana propusa de Executivul de la Bucuresti", a precizat Ayala Sender.

Citeste si:
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat că a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru că că nu a prelungit două certificate de urbanism care ar permite construirea unor...
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care poate fi făcută intervenţia imediată împotriva urşilor periculoşi, nu doar în interiorul, ci şi în exteriorul localităţilor....