Catalin Ivan (PSD): Ludovic Orban ar trebui sa-si retraga acuzatiile la adresa liderilor PSD

Sambata, 14 Septembrie 2013, ora 21:40
1652 citiri
Catalin Ivan (PSD): Ludovic Orban ar trebui sa-si retraga acuzatiile la adresa liderilor PSD

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat solicitarea demisiei premierului Ponta si a ministrului Sova de catre Ludovic Orban este nejustificata, in conditiile in care, cu ani in urma, deputatul ar fi fost in favoarea exploatarii de la Rosia Montana in conditii mai proaste pentru statul roman.

"Solicitarea pe care domnul Ludovic Orban i-a adresat-o premierului Victor Ponta si ministrului Dan Sova este inexplicabila. Altfel nu poate fi catalogata iesirea necolegiala a celui care, in 1999, conform informatiilor vehiculate in spatiul mediatic, vota in sedinta de Guvern de la acea data pentru aprobarea licentei de exploatare nr. 47 pentru perimetrul Rosia Montana.

Rosia Montana: Ludovic Orban cere demisia lui Ponta si a lui Sova (Video)

Doar prin amnezie politica se poate explica solicitarea celui care, in urma cu 14 ani vota in favoarea exploatarii, iar acum ii ataca pe cei care au negociat un proiect mai bun, in favoarea statului roman. Cred ca domnul Ludovic Orban ar trebui sa-si retraga acuzatiile la adresa membrilor guvernului USL", a precizat Ivan.

Deputatul Ludovic Orban a criticat afirmatiile premierului Victor Ponta si ale ministrului pentru Mari Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, potrivit carora compania Gabriel Resources poate da in judecata statul roman, adaugand ca singura modalitate prin care statul roman isi poate spala imaginea este ca cei doi ministri sa isi dea demisia.

#Catalin Ivan Orban demisii, #demisie Ponta Sova Orban, #Ludovic Orban demisie premier ministru , #PSD