Catalin Ivan: Viitorul partid de dreapta nu va fi un pericol pentru PSD

Miercuri, 04 Iunie 2014, ora 11:21
1513 citiri
Catalin Ivan: Viitorul partid de dreapta nu va fi un pericol pentru PSD

Viitorul candidat al PSD are prima sansa la alegerile prezidentiale din toamna, declara purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan. El spune ca formatiunea sa nu se teme nici de fuziunea dintre PDL si PNL, nici de varianta Klaus Iohannis-candidat la Cotroceni.

Catalin Ivan a spus, la RFI Romania, ca viitoarea formatiune de dreapta "nu poate fi nici un pericol, pentru ca in aceasta formatiune de dreapta pe care vor s-o constituie se afla PDL-ul, un partid cu care ne-am luptat pe buna dreptate in toti acesti ani de zile, pentru ca aflat la guvernare, a facut foarte-foarte mult rau romanilor si PNL, care in doar cateva luni de zile a facut cea mai mare tradare din istoria post-decembrista, a tradat de trei ori milioane de voturi".

Ponta: Fuziunea dintre PDL si PNL nu e un pericol, doar sa nu fie o fisiune

Ivan: Daca se uneste dreapta, Crin ii pune PNL pe tava lui Basescu

Intrebat daca o eventuala candidatura a lui Klaus Iohannis la prezidentiale ar incurca planurile PSD, Catalin Ivan a raspuns: "Nicidecum!".

"Este evident ca dreapta va avea un candidat. Nu stim daca va fi Klaus Iohannis sau alt lider de dreapta. Noi plecam cu prima sansa. Pe 6 septembrie am anuntat ca vom avea Congres. Pana atunci vom incheia si noi toate evaluarile si vom stabili cine va fi candidatul nostru in aceasta batalie. Oricare din lista scurta pe care o avem va fi candidatul nostru pleaca cu prima sansa. Nu inseamna ca am castigat deja batalia", a spus europarlamentarul PSD.

Citeste mai multe despre Catalin Ivan: Viitorul partid de dreapta nu va fi un pericol pentru PSD, pe RFI Romania.

#Catalin Ivan partid dreapta, #Ivan dreapta pericol PSD, #Ivan Iohannis candidat prezidentiale , #PSD