Europarlamentarul PSD Catalin Ivan il da in judecata pe Dragnea

Luni, 27 Noiembrie 2017, ora 11:39
7194 citiri
Europarlamentarul PSD Catalin Ivan il da in judecata pe Dragnea
Foto: Facebook/Catalin Ivan

Europarlamentarul Catalin Ivan il va actiona in instanta pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, intrucat i-a creat prejudicii de imagine si i-a afectat activitatea politica in Parlamentul European prin afirmatiile publice potrivit carora nu ar mai fi membru PSD.

"Il voi da in judecata pe Liviu Dragnea pentru ca a facut de nenumarate ori declaratia ca nu sunt membru PSD, pentru abuzurile la care am fost supus, am dat fost afara din comisiile din Parlamentul European, din delegatia PSD, nu am putut sa candidez pe nicio functie pentru ca statutul meu era incert, iar Liviu Dragnea avea tot interesul ca statutul meu sa ramana incert", a spus Ivan, luni dimineata, intr-o declaratie de presa sustinuta in fata sediului central al PSD.

El a aratat ca are dovezi clare ca in spatele acestor "abuzuri" se afla Liviu Dragnea si a subliniat ca este interesat ca, prin acest demers in instanta, statutul sau de membru cu drepturi depline al PSD sa fie clar pentru toate lumea.

"In acest moment nu exista alta solutie pentru a inchide acest subiect odata pentru totdeauna decat sa merg in instanta. Am pregatit toate documentele, am vorbit cu avocatii, vom obtine o decizie in instanta astfel incat sa inteleaga si Liviu Dragnea si toata lumea ca nu te poti juca cu declaratiile publice.

Sunt prejudicii de imagine, inclusiv mi-a fost afectata activitatea in Parlamentul European, activitatea politica. Eu cred ca e un ultim gest pe care pot sa-l fac pentru ca aceasta minciuna care se se rostogoleste de trei ani sa fie inchisa", a spus Ivan.

"Deocamdata ma indrept impotriva lui Liviu Dragnea, dar las o lista deschisa pentru toti cei care vor mai face astfel de declaratii", a adaugat europarlamentarul.

El a venit, luni dimineata, la sediul central al PSD, unde a lasat o mapa cu documentele care atesta ca detine calitatea de membru PSD.

Potrivit lui Ivan, mapa contine inclusiv chitante care atesta plata contributiei la organizatia PSD Dobrovat.

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a precizat ca a luat nota de documentele trimise de Ivan, aratand ca acestea vor fi analizate.

Citeste si PSD Iasi: Ivan e "apartidic", sa demisioneze din PE. Ivan: Comunicatul e dat la ordinul lui Dragnea

Citește și:
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Senatoarea Diana Șoșoacă a intrat în atenția presei de la Kiev, după declarațiile privind anexarea unor teritorii care au aparținut în trecut României. Publicația FOCUS îi dedică un...
Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
După accidentul feroviar produs sâmbătă seara în Gara CFR Galaţi în urma căruia patru persoane au fost rănite, europarlamentarul Corina Creţu a preciza că este imperios necesară...
#Catalin Ivan judecata Dragnea , #PSD
Comentarii