Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ivan anunta ca da in judecata conducerea PSD. Se considera in continuare membru al partidului

Marti, 14 Aprilie 2015, ora 22:41
2520 citiri
Ivan anunta ca da in judecata conducerea PSD. Se considera in continuare membru al partidului
Foto: Facebook/Catalin Ivan

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca va da in judecata conducerea PSD, intrucat nu a primit raspuns la contestatia sa privind dizolvarea conducerii PSD Sector 1, precizand ca se considera in continuare membru al PSD, desi transferul sau la PSD Dobrovat, judetul Iasi, nu a fost validat.

Catalin Ivan a declarat, marti, ca va declansa actiune in instanta impotriva conducerii PSD, pentru ca nu a primit raspuns la contestatia sa privind dizolvarea conducerii PSD Sector 1.

"Am contactat un cabinet de avocatura si in perioada urmatoare voi incepe actiunea in instanta impotriva conducerii PSD", a afirmat Catalin Ivan, care a condus PSD Sector 1 pana la inceputul acestui an.

El a precizat ca s-a gandit sa-l dea in judecata si pe liderul PSD Iasi, Gheorghe Nichita, dupa ce social-democratii ieseni au invalidat transferul sau de la PSD Sector 1 la PSD Dobrobat, dar ca nu o va face intrucat "Nichita e prea mic pentru lupta asta".

Intrebat daca se considera in continuare membru al PSD, Ivan a raspuns afirmativ, explicand ca nu exista niciun moriv ca sa fie suspendat din partid.

"In ultima perioada si cei din conducerea PSD se feresc sa mai spuna care este situatia mea. Nici nu au ce spune, eu ma consider membru PSD, ei trebuie sa explice de ce transferul meu nu s-ar fi facut legal", a afirmat europarlamentarul Catalin Ivan.

Catalin Ivan anunta surprize foarte mari la Congresul PSD

In luna februarie, europarlamentarul Catalin Ivan a remis conducerii centrale a partidului o contestatie prin care acuza "caracterul abuziv al dizolvarii conducerii PSD Sector 1" si cerea revenirea conducerii asupra deciziei luate in Comitetul Executiv National din 13 ianuarie.

Catalin Ivan s-a transferat, in luna martie, de la PSD Sector 1 la PSD Dobrovat judetul Iasi, decizia fiind insa invalidata de Biroul Judetean al PSD Iasi.

Ivan a explicat ca aceasta mutare s-a facut legal si a precizat ca Gheorghe Nichita a fost presat de Victor Ponta si Liviu Dragnea sa nu-l primeasca in PSD.

La sfarsitul lunii ianuarie, presedintele PSD, Victor Ponta, declara, la Sinaia, dupa sedinta CExN, ca organizatiile PSD Sector 1 si Sector 5 au fost dizolvate ca urmare a propunerii presedintelui PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Catalin Ivan proces PSD, #Catalin Ivan judecata Ivan, #Catalin Ivan dizolvare PSD , #PSD