Ivan: Locul lui Geoana, Vanghelie si Sova este in PSD, imaginea partidului e in joc

Vineri, 05 Decembrie 2014, ora 18:30
2724 citiri
Ivan: Locul lui Geoana, Vanghelie si Sova este in PSD, imaginea partidului e in joc
Foto: Blog Catalin Ivan

Cel care pierde in urma excluderii lui Mircea Geoana, Dan Sova si Marian Vanghelie din PSD este chiar partidul, a declarat, vineri, europarlamentarul Catalin Ivan.

El considera ca locul celor trei este in PSD si ca atacurile lor de dupa excludere afecteaza formatiunea. Catalin Ivan a mai declarat la RFI Romania ca s-a opus in Comitetul Executiv excluderii celor trei din PSD.

Geoana, Vanghelie si Sova, exclusi din PSD, se cere si mazilirea lui Iliescu. Razboiul declaratiilor continua

"Eu sunt printre cei care au votat impotriva excluderilor, pentru ca am considerat ca nu ajuta la nimic. Iesirile de dupa excludere ale domnului Geoana si ale domnului Vanghelie arata foarte clar ca nu aveam nevoie in acest moment de astfel de atacuri din partea unor colegi, fosti colegi, pentru ca acum nu mai sunt in partid, in conditiile in care sunt oameni care si-au facut treaba in campania electorala. A fost o suparare foarte mare legata de iesirile publice din ziua imediat de dupa vot, lunea de dupa aflarea rezultatelor. Poate n-au fost iesiri colegiale, se poate discuta.

Am spus in mai multe randuri ca o sanctiune as fi votat si eu, daca ar fi fost vorba de o suspendare sau o prelungire a suspendarii, dar in nici un caz pentru excluderi. Sa excluzi un om din partid este ultima, cea mai grava sanctiune pe care poate s-o dea partidul unui membru al sau. Pana la excludere sunt foarte multe alte sanctiuni, se parcurg niste etape, niste pasi si eu unul nu am fost de acord cu excluderile", a declarat Ivan.

Excluderi in PSD - Vanghelie tuna si fulgera: Asa executii, nici la comunisti. Mi-e greata! (Video)

Mircea Geoana, dupa excluderea din PSD: Ponta a mimat ca isi depune mandatul si a santajat. Va fi istorie si va manca popcorn

Intrebat daca cei trei ar trebui reprimiti in PSD, europarlamentarul a raspuns: "Eu cred ca locul lor este in partid".

Citeste mai multe despre Ivan: Locul lui Geoana, Sova si Vanghelie este in PSD, partidul pierde in urma excluderii lor pe site-ul RFI Romania.

Citește și:
Fostul premier Mihai Tudose apără pensiile militarilor: ”Uite cât are domnul Ciucă, 180 de milioane”
Fostul premier Mihai Tudose apără pensiile militarilor: ”Uite cât are domnul Ciucă, 180 de milioane”
Europarlamentarul Mihai Tudose ia apărarea subofiţerilor şi ofiţerilor de rang inferior care au pensii de 2.000, 3.000 şi 4.000 de lei, precizând că acestea nu sunt pensii nesimţite....
Secretul aflat de fostul primar Viorel Lis despre soția sa cu 35 de ani mai tânără: ”Eu credeam că i-a plăcut”
Secretul aflat de fostul primar Viorel Lis despre soția sa cu 35 de ani mai tânără: ”Eu credeam că i-a plăcut”
Viorel Lis (79 de ani), fost primar al Bucureștiului în perioada 1998-2000, a făcut dezvăluiri despre căsnicia sa cu Oana, o femeie cu 35 de ani mai tânără. Viorel și Oana Lis sunt...
#Catalin Ivan Vanghelie reprimit PSD, #Catalin Ivan Geoana reprimit PSD, #Catalin Ivan excluderi PSD , #PSD