Inca un europarlamentar PSD se revolta: Statul paralel e insusi Dragnea, un om putred de bogat care nu isi poate justifica averea

Duminica, 19 Noiembrie 2017, ora 17:34
17050 citiri
Inca un europarlamentar PSD se revolta: Statul paralel e insusi Dragnea, un om putred de bogat care nu isi poate justifica averea
Foto: Facebook / Catalin Ivan

Liviu Dragnea si cel din jurul lui sunt tot mai rupti de realitate, PSD fiind deturnat de la scopul sau real, spune europarlamentarul PSD Catalin Ivan, care crede in existenta unui stat paralel, dar spune ca el este format chiar din Liviu Dragnea, un om "putred de bogat" si care nu isi poate justifica averea facuta la stat.

Este a doua reactie vehementa venita din partea unor europarlamentari ai PSD, dupa ce, sambata, Sorin Moisa si-a anuntat plecarea din partid printr-un comunicat care a facut valva si a generat numeroase reactii.

Catalin Ivan spune ca a fost intristat si dezamagit de rezolutia adoptata vineri de conducerea PSD impotriva "statului paralel".

"Am vazut rezolutia partidului din care fac parte si, ca orice membru de partid, am citit-o cu tristete si dezamagire. Liviu Dragnea si cei din jurul sau sunt tot mai rupti de realitate.

PSD este deturnat cu buna stiinta de la scopul sau real, de partid de stanga, si este tarat intr-o lupta cu un dusman imaginar, un rau general care vine de undeva, din afara dar si din tara, de la servicii, de la multinationale, de la banci, de la ambasade, de oriunde mai putin de la conducerea partidului", a scris duminica pe Facebook Catalin Ivan.

Europarlamentarul PSD spune ca, "in realitate, statul paralel chiar exista si este usor de identificat" si ca "tocmai Liviu Dragnea este exponentul cel mai notoriu al acestui stat paralel".

"Vorbim de acei cativa politicieni si functionari publici, extrem de bogati, lucratori toata viata lor la stat, membri ai unor retele transpartinice de tip mafiot menite sa fure miliarde de euro din banii publici, sa treaca dupa bunul plac proprietati ale statului in domeniul privat, in proprietatea lor. (...)

Da, exista statul paralel. Numai ca statul paralel este insusi Liviu Dragnea, un om putred de bogat, cu o avere pe care nu va putea niciodata s-o justifice, si care mimeaza, cu destul talent, grija pentru saraci.

In Teleorman si acum in Romania, saracii devin tot mai saraci in timp ce afacerile lui Valcov (Darius. n.red.) si Dragnea prospera. Cum ar fi ca membrii PSD sa decida sa lupte cu adevarat impotriva statului paralel? Unde se va mai ascunde atunci Liviu Dragnea?", intreaba retoric europarlamentarul Catalin Ivan.

In schimb, alti colegi de partid s-au raliat imediat teoriei "statului paralel" asumate de Liviu Dragnea si apropiatii sai. Printre acestia este si ministrul Educatiei, Liviu Pop, care sustine ca "statul paralel" inseamna "acei oameni care cheama la audieri anumiti angajati ai ministerului si incearca sa afle informatii despre alti oameni din institutie".

C.B.

#Catalin Ivan stat paralel Dragnea , #PSD
Comentarii
Poza 4lea
4lea
rank 5
PSD are inca un Moisa... pe cand demisia si defectarea la PPE?