Ivan (PSD): Daca Antonescu se aliaza cu PDL, asta inseamna tradarea romanilor

Luni, 07 Aprilie 2014, ora 20:44
1854 citiri
Ivan (PSD): Daca Antonescu se aliaza cu PDL, asta inseamna tradarea romanilor
Foto: B1TV

Crin Antonescu a abandonat total promisiunile in baza carora romanii au votat USL, iar acum ii tradeaza, aratandu-se gata sa voteze in turul doi al prezidentialelor cu candidatul dreptei, indiferent cine va fi el, acuza Catalin Ivan.

"Crin Antonescu a facut recent o afirmatie foarte grava, avand in vedere angajamentele pe care le luase in fata romanilor, prin proiectul Uniunii Social Liberale, spunand fara rezerve ca dumnealui si PNL vor sustine, in turul doi al alegerilor prezidentiale, candidatul dreptei, indiferent cum se numeste acesta. Cu alte cuvinte, Crin Antonescu a afirmat ca nu are nicio problema sa-i aduca la putere pe Udrea, Ungureanu sau Predoiu!

Presedintele PNL demonstreaza nu numai ca a abandonat total promisiunile pentru care romanii au acordat atat de mult sprijin USL, ci ca este dispus sa faca exact contrariul, daca interesul sau politic i-o cere. O alianta a sa cu PDL si cu oamenii lui Basescu nu poate insemna decat tradarea romanilor!", a declarat Catalin Ivan, conform unui comunicat remis presei de PSD.

Antonescu: Nu vrem alianta cu nimeni. Exista un circuit al aliantelor care s-a consumat

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Iasi, ca liberalii nu vor face deocamdata alianta cu nimeni, dar ca in turul doi al alegerilor prezidentiale va fi sustinut candidatul dreptei, oricare ar fi el, fara vreo negociere sau "tocmeala".

#Ivan Antonescu tradare romani, #Ivan Antonescu vot prezidentiale, #Antonescu candidat dreapta prezidentiale , #PSD