Ivan (PSD): Daca USL ar fi avut interesul sa se inceapa exploatarea la Rosia Montana, se dadea OUG

Duminica, 08 Septembrie 2013, ora 21:40
1731 citiri
Ivan (PSD): Daca USL ar fi avut interesul sa se inceapa exploatarea la Rosia Montana, se dadea OUG

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, considera ca inceperea dezbaterilor in Parlament pe proiectul de lege privind Rosia Montana este extrem de importanta, avand in vedere ca are loc pentru prima oara in ultimii 13 ani.

"Maine incep dezbaterile in Parlament pe marginea proiectului de la Rosia Montana. Tin sa subliniez ca este pentru prima oara in ultimii 13 ani cand subiectul Rosia Montana este discutat, responsabil in Legislativ, de catre toate partidele politice, fie acestea de la putere, fie din opozitie", a afirmat Catalin Ivan, potrivit unui comunicat transmis duminica.

El a explicat ca "daca USL ar fi avut interesul sa se inceapa exploatarea la Rosia Montana, atunci s-ar fi dat o ordonanta de urgenta si dezbaterea publica nu ar mai fi avut sens".

"Noi am propus ca Parlamentul sa fie cel care dezbate aceasta problema tocmai pentru a auzi toate punctele de vedere si decizia sa fie luata in cunostinta de cauza. Faptul ca am trimis proiectul in Parlament nu inseamna ca s-a luat o decizie deja. Fiecare parlamentar se va consulta cu cei care l-au ales si vor decide in consecinta care este cea mai buna optiune", a mai spus Catalin Ivan.

#Ivan PSd Rosia Montana, #dezbateri Parlament Rosia Montana , #PSD