Dialogurile Ziare.com: Asigurarea locuinței, primul scut în calea dezastrelor naturale

Ivan: PSD e nevoit sa-si caute candidat din cauza tradarii lui Antonescu

Duminica, 06 Aprilie 2014, ora 19:01
2056 citiri
Ivan: PSD e nevoit sa-si caute candidat din cauza tradarii lui Antonescu
Foto: stradadebuzau.ro

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, afirma ca PSD e nevoit sa isi caute candidat pentru alegerile prezidentiale din cauza "tradarii lui Antonescu", care, potrivit social-democratului, nu este "doar fata de PSD, ci fata de toti romanii care cred in lupta impotriva regimului Basescu".

"Dan Motreanu incurca datele! PNL a plecat din USL si a rupt USL! PSD e nevoit sa isi caute candidat din cauza tradarii lui Antonescu! Iar aceasta tradare este una nu doar fata de PSD, ci fata de toti romanii care cred in lupta impotriva regimului Basescu. As aprecia, asadar, daca Dan Motreanu ar reda corect faptele", scrie social-democratul, duminica, pe Facebook.

Afirmatiile lui Catalin Ivan vin ca replica la o declaratie a vicepresedintelui PNL, Dan Motreanu, potrivit caruia PSD a rupt USL pentru a-si impune candidat propriu pentru Cotroceni.

"Recunoasterea publica de catre Dragnea a planului 'Ponta - Presedinte' este o confirmare clara, tarzie si deloc surprinzatoare pentru liberalia vechilor intentii in acest sens ale Partidului Social Democrat. Pentru a-si impune un candidat propriu pentru Cotroceni a fost nevoie ca PSD sa rupa intr-o forma sau alta USL, lucru care s-a si intamplat in acest an.

Faptul ca lui Victor Ponta ii este frica sa candideze contra lui Crin Antonescu la prezidentiale nu inseamna ca planul prezidentiabilului PSD nu ar fi existat de la bun inceput in partid", sustine Motreanu intr-un comunicat de presa

#Catalin Ivan Crin Antonescu tradator candidat, #Ivan Antonescu tradare PSD presedintie, #Ivan Antonescu PSD obligat candidat presedintie , #PSD