Ivan: PSD nu va alege niciodata, Antonescu e ca un copil imbufnat care isi ia jucariile si pleaca acasa

Joi, 13 Februarie 2014, ora 21:14
2889 citiri
Ivan: PSD nu va alege niciodata, Antonescu e ca un copil imbufnat care isi ia jucariile si pleaca acasa
Foto: Arhiva

Catalin Ivan, purtatorul de cuvant al PSD, a comparat, joi seara, atitudinea lui Crin Antonescu cu cea a unui "copil imbufnat".

"PSD nu are de facut nicio alegere. Nu va alege niciodata. Am ales USL cu Daniel Constantin vicepremier, cu Iohannis vicepremier.

Daca Antonescu (Crin Antonescu - n.red.) se opune lui Constantin -vicepremier, ma gandesc ca nu acesta este motivul si ca isi cauta o scuza sa iasa din USL. E o atitudine de copil imbufnat care isi ia jucariile si pleaca asa", a declarat Ivan la Realitatea TV.

Purtatorul de cuvant al PSD a precizat ca romanii au votat patru partide ca facand parte din USL si ca nu exista niciun motiv sa faca o asemenea alegere.

"Nu am spus nicio secunda ca noi dam afara PNL. Alegem USL, sa ramanem USL, sa guvernam impreuna", a adaugat Ivan.

Antonescu, ultimatum pentru Ponta - Pana luni sa decida: guvern cu PNL sau alianta cu Voiculescu

La inceputul saptamanii, Victor Ponta a propus ca partidele de guvernamant sa fie reprezentate la nivel de vicepremier si l-a propus in aceasta functie si pe Daniel Constantin. Varianta respectiva nu a fost pe placul lui Crin Antonescu, iar acest lucru a dus la numeroase atacuri in sanul USL.

Crin Antonescu i-a transmis, joi seara, un ultimatum lui Victor Ponta. Liderul PNL i-a cerut premierului ca pana luni sa se decida daca vrea guvernarea cu PNL sau alianta cu Dan Voiculescu.

#Ivan atitudine copil imbufnat Antonescu, #Crin Antonescu rupere USL, #Antonescu cearta Ponta, #Antonescu ultimatum Ponta , #PSD