Ivan (PSD): "Punerea sub acuzare a lui Basescu", aberatie a lui Lazaroiu

Luni, 20 Ianuarie 2014, ora 17:14
3912 citiri
Ivan (PSD): "Punerea sub acuzare a lui Basescu", aberatie a lui Lazaroiu

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, l-a ironizat pe consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, dupa ce acesta a spus ca USL ar pregati o noua suspendare a lui Traian Basescu, pentru inalta tradare.

"Si consilierii prezidentiali spun lucruri trasnite. Ar trebui sa facem un foileton cu lucrurile spuse de Lazaroiu, de la 'Alba ca Zapada' incolo. Ce e deranjant e ca domnul consilier se plictiseste pe bani publici destul de multi. Daca ar face asta in calitate de scriitor, daca si-ar castiga existenta din asta, ar fi treaba domniei sale, dar cand sta acolo, pe banii nostri, ai tututor, si spune asemenea aberatii mi se pare ca ne sfideaza pe toti", a spus europarlamentarul PSD pentru Ziare.com.

El a adaugat, referindu-se la vreo discutie despre suspendare: "Prostii, mai sunt cateva luni pana la terminarea mandatului, avem lucruri mai importante de facut".

Lazaroiu a ridicat ipoteza unei noi suspendari a lui Basescu, intr-o postare pe Facebook.

"Asta e planul din mintile infierbantate ale penalilor. Scandalul fabricat Gazprom-Traian Basescu omul rusilor-suspendare in Parlament pentru inalta tradare. Si nici Occidentul nu o sa zica nimic, pentru ca, desigur, e o sanctiune pe care Parlamentul o da rusilor", a scris Sebastian Lazaroiu.

Traian Basescu a mai fost suspendat de doua ori pana acum, in 2007 si 2012, dar a ramas in functie de fiecare data.

#Ivan Lazaroiu suspendare, #Ivan aberatii Lazaroiu , #PSD
Comentarii