PSD, reactie la Basescu si Antonescu: Nu ne e frica. Putem da linistit presedintele in 2014

Marti, 12 Noiembrie 2013, ora 16:18
2650 citiri
PSD, reactie la Basescu si Antonescu: Nu ne e frica. Putem da linistit presedintele in 2014
Foto: Arhiva

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, marti, in replica la afirmatiile sefului statului, sustinute de liderul PNL Crin Antonescu, ca PSD poate sa dea linistit un presedinte in 2014 si ca social-democratilor nu le este frica sa intre separat in alegeri.

"Eu cred ca PSD poate sa dea linistit un presedinte anul viitor. Numai ca suntem intr-o uniune cu liberalii si, bineinteles, ne tinem de cuvant si il sustinem pe Crin Antonescu. Dar nu ne este teama sa intram in alegeri separat. PSD niciodata nu a avut aceasta problema si nu o va avea vreodata. Orice candidat sustinut de PSD are prima sansa in alegerile prezidentiale", a precizat Ivan, potrivit Mediafax.

Antonescu: Analiza lui Basescu e corecta; PSD la prezidentiale are o problema (Video)

Purtatorul de cuvant al PSD a declarat, ironic, ca presedintele se pregateste de o cariera ca analist politic.

"Traian Basescu isi pregateste, se pare, cariera de analist politic. Evalueaza sansele PSD la prezidentiale. Tin sa-i aduc aminte, in schimb, ca daca nu ar fi fraudat alegerile in 2009 am fi avut un presedinte dat de PSD. Deci faptul ca cel mai mare partid din Romania nu poate sa dea presedintele tarii sau are o problema sa castige alegerile prezidentiale este o minciuna. PSD a dat de foarte multe ori presedintele tarii si am fi avut acum presedinte de stanga daca nu erau furate alegerile", a mai sustinut Ivan.

Basescu si Antonescu sunt de acord ca PSD n-ar castiga singur prezidentialele

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca PSD nu poate da seful statului daca se rupe de PNL, iar un candidat de dreapta, inclusiv Crin Antonescu, va fi sustinut in turul al doilea de toata dreapta si este de preferat "unui plagiator", precizand ca personal il va invata pe liberal ce are facut.

Basescu, pronosticuri pentru prezidentiale: Ponta nu are sanse. Daca intra Antonescu in turul doi, il invat ce are de facut

In replica, presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca este de acord cu analiza facuta de presedintele Traian Basescu in privinta unui candidat al PSD la alegerile prezidentiale si un eventual esec, mentionand ca este o apreciere corecta.

"Aici nu putem spune niciodata, rar putem spune niciodata in politica, dar aici cred ca e o analiza corecta. PSD singur in alegerile prezidentiale are o problema, s-a dovedit istoric. Dar nu e cazul", a mai precizat Antonescu.

Citește și:
Fostul premier Mihai Tudose apără pensiile militarilor: ”Uite cât are domnul Ciucă, 180 de milioane”
Fostul premier Mihai Tudose apără pensiile militarilor: ”Uite cât are domnul Ciucă, 180 de milioane”
Europarlamentarul Mihai Tudose ia apărarea subofiţerilor şi ofiţerilor de rang inferior care au pensii de 2.000, 3.000 şi 4.000 de lei, precizând că acestea nu sunt pensii nesimţite....
Secretul aflat de fostul primar Viorel Lis despre soția sa cu 35 de ani mai tânără: ”Eu credeam că i-a plăcut”
Secretul aflat de fostul primar Viorel Lis despre soția sa cu 35 de ani mai tânără: ”Eu credeam că i-a plăcut”
Viorel Lis (79 de ani), fost primar al Bucureștiului în perioada 1998-2000, a făcut dezvăluiri despre căsnicia sa cu Oana, o femeie cu 35 de ani mai tânără. Viorel și Oana Lis sunt...
#candidat prezidentiale PSD, #candidat presedintie Antonescu Basescu PSD, #replica Catalin Ivan PSD prezidentiale , #PSD