PSD, replica pentru Udrea: Tupeul e cea mai de pret calitate pe care o detin membrii PDL

Miercuri, 18 Septembrie 2013, ora 18:25
1598 citiri
PSD, replica pentru Udrea: Tupeul e cea mai de pret calitate pe care o detin membrii PDL
Foto: Arhiva

Reactia acida a Partidului Social Democrat nu a intarziat sa apara dupa ce Elena Udrea l-a criticat dur pe Victor Ponta sustinand ca postul de premier reprezinta o palarie mult prea mare pentru liderul USL.

Catalin Ivan, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat ca atacurile la adresa premierului venite din partea Elenei Udrea nu au niciun fel de greutate sau insemnatate si ca tupeul este cea mai de pret calitate pe care o detin membrii PDL.

Udrea, atac la Ponta: Nu venea la sedintele de guvern cand era ministru. Era greu sa duca functia (Video)

"Elena Udrea inca nu accepta faptul ca este un politician care si-a incheiat cariera politica. Nu se da batuta si invoca in continuare trei sali de sport, doua patinoare ai un teren de fotbal in panta pentru care a cheltuit enorm de multi bani europeni, cheltuieli care, de altfel, au ridicat importante suspiciuni de frauda din partea Comisiei Europene", a declarat Catalin Ivan, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Purtatorul de cuvant al PSD sustine ca Elena Udrea nu ar trebui sa dea lectii de guvernare in contextul dezastrului economic din timpul PDL.

Elena Udrea: Ma gandesc sa candidez la Presedintie (Video)

"De la politicianul cu cea mai scazuta cota de incredere in sondaje si de la un reprezentant al dezastrului economic din timpul PDL te-ai astepta la mai putine lectii de buna guvernare. Insa, ca de obicei, membrii PDL demonstreaza ca tupeul este cea mai de pret calitate pe care o detin. Criticile pe care oameni precum Elena Udrea, care au facut atat de mult rau Romaniei, i le aduc premierului nu reprezinta decat un ultim zbucium al unei formatiuni politice in decadere si respinse de populatie la vot", a incheiat Catalin Ivan.

#Udrea tac Ponta reactie PSD, #Ivan atac Udrea, #Udrea PDL guvernare Ponta , #PSD