Purtatorul de cuvant al PSD: Basescu se plictiseste in weekenduri

Sambata, 21 Septembrie 2013, ora 13:26
2750 citiri
Purtatorul de cuvant al PSD: Basescu se plictiseste in weekenduri
Foto: Arhiva

Catalin Ivan, purtatorul de cuvant al PSD, a comentat, sambata, faptul ca Traian Basescu a contestat Legea Referendumului la Curtea Constitutionala.

"Este o idee total stupida si nu are nicio logica pentru nimeni, atata timp cat CCR s-a pronuntat asupra acestei legi. Prin urmare, care e logica sa o trimiti inapoi la CCR? Nu are absolut nicio logica. Este un presedinte care se plictiseste in weekenduri si care face conferinte si trimite comunicate", a declarat Ivan la Antena 3, adaugand ca presedintele face campanie pentru Elena Udrea.

Basescu contesta Legea referendumului la Curtea Constitutionala: nu vrea prag de validare de 30%

El a precizat ca Traian Basescu nu trebuie sa isi faca nicio grija acum, ca nimeni nu vrea sa il suspende.

"Este doar o declaratie de weekend, ca sa mai creeze o tema de discutie. Nu vrea nimic Traian Basescu, nu se prefigureaza niciun referendum, nu vrea nimeni sa il suspende (...). Probabil ca Traian Basescu vrea sa modifice legea pentru a fi sigur ca este acoperit pe toata durata mandatului. Sa stea linistit, nu il suspendam, sunt alte prioritati ale Romaniei", a conchis Ivan.

Presedintele Traian Basescu a contestat, sambata, Legea Referendumului, printr-o sesizare trimisa presedintelui Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean.

Mai exact, seful statului contesta pragul de participare de 30% pentru validarea unui referendum, stabilt in Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului si sustine ca singura varianta constitutionala este cea a unui prag de validare de 50% plus unu.

#Catalin Ivan Basescu plictiseste, #Ivan Basescu Lege Referendum, #Ivan suspendare Traian Basescu, #Catalin Ivan Traian Basescu , #PSD