Scandalul pe Comisia Calarasi nu se stinge! PSD: E cam mult sa ne spuna PNL cine sa fie membru

Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 15:03
2962 citiri
Scandalul pe Comisia Calarasi nu se stinge! PSD: E cam mult sa ne spuna PNL cine sa fie membru

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat ca se bucura ca PNL a fost de acord cu infiintarea unei comisii de ancheta pentru a stabili cum a dobandit terenul fiica presedintelui, Ioana Basescu, insa s-a aratat deranjat de insistenta sefului PNL, Crin Antonescu, ca aceasta comisie sa fie condusa de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.

"Ne bucura interesul pe care PNL si domnul Crin Antonescu il acorda domnului Sarbu, am inteles ca sunt de acord cu comisia, si asta ne bucura. Daca trebuie sa fie de la PSD seful, o sa-l numim noi, nu e nicio problema, dar sa spuna liberalii pe cine sa numim e deja cam mult. Vom hotari noi cine este presedintele comisiei", a spus Ivan pentru Ziare.com.

El a completat spunand ca rezultatele anchetei vor fi "trimise mai departe".

"Rezultatele anchetelor vor merge mai departe catre institutiile abilitate, vom vedea care sunt acestea", a comentat Ivan.

Intrebat daca vi fi invitata si Ioana Basescu, acesta a raspuns: " Am spus ca nu mi se pare oportuna prezenta doamnei Ioana Basescu, dar cei din comisie vor hotari."

PNL, de acord cu comisia

Liberalii au decis, luni, in sedinta conducerii partidului, ca sunt de acord cu infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta ce va analiza achizia de catre fiica presedintelui Traian Basescu a unui terenul agricol in comuna Nana, judetul Calarasi.

PNL accepta comisia de ancheta pe terenul lui Basescu

Decizia liderilor PNL vine dupa o amanare de mai multe zile pe fondul unor neintelegeri in cadrul USL. Astfel, daca initial presedintele PSD Victor Ponta anuntase ca liberalii sustin infiintarea comisiei, Crin Antonescu a spus ca nu a fost consultat si PNL va analiza chestiunea.

Dupa anuntarea deciziei, Crin Antonescu a insistat ca aceasta sa fie condusa de Ilie Sarbu, socrul premierului si liderul senatorilor PSD.

"Imi mentin propunerea ca Ilie Sarbu sa fie presedintele comisiei de ancheta dar nu decid eu! Nu vreau sa se interpreteze ca fac presiuni asupra colegilor din PSD!", a spus Antonescu.

Citește și:
Fostul premier Mihai Tudose apără pensiile militarilor: ”Uite cât are domnul Ciucă, 180 de milioane”
Fostul premier Mihai Tudose apără pensiile militarilor: ”Uite cât are domnul Ciucă, 180 de milioane”
Europarlamentarul Mihai Tudose ia apărarea subofiţerilor şi ofiţerilor de rang inferior care au pensii de 2.000, 3.000 şi 4.000 de lei, precizând că acestea nu sunt pensii nesimţite....
Secretul aflat de fostul primar Viorel Lis despre soția sa cu 35 de ani mai tânără: ”Eu credeam că i-a plăcut”
Secretul aflat de fostul primar Viorel Lis despre soția sa cu 35 de ani mai tânără: ”Eu credeam că i-a plăcut”
Viorel Lis (79 de ani), fost primar al Bucureștiului în perioada 1998-2000, a făcut dezvăluiri despre căsnicia sa cu Oana, o femeie cu 35 de ani mai tânără. Viorel și Oana Lis sunt...
#Catalin Ivan Antonescu Ilie Sarbu, #Catalin Ivan comisie Calarasi , #PSD