USL s-a rupt PSD da vina pe liberali: Doar Ponta s-a luptat cu Basescu

Miercuri, 26 Februarie 2014, ora 10:29
2460 citiri
USL s-a rupt PSD da vina pe liberali: Doar Ponta s-a luptat cu Basescu
Foto: Antena 3

Liberalii au colaborat cu Traian Basescu, se pregatesc sa colaboreze cu el si partidele sale si, de sase luni, Crin Antonescu ii ia apararea. Sunt acuzele purtatorului de cuvant al PSD, Catalin Ivan, in ziua in care ruptura USL devine oficiala.

Catalin Ivan sustine, intr-un comunicat remis Ziare.com, ca Victor Ponta e singurul care se lupta cu adevarat cu Traian Basescu, in timp ce Crin Antonescu il menajeaza si ii foloseste argumentele.

"Victor Ponta si Guvernul USL sunt tintele boicotului lui Basescu si atacurilor marsave ale propagandei sale portocalii de aproape doi ani. Si, in tot acest timp, Victor Ponta s-a luptat cu Basescu. De sase luni, domnul Crin Antonescu nu a facut decat sa-i ia apararea lui Traian Basescu", a spus Catalin Ivan, care a adaugat ca presedintele PNL preia de la Traian Basescu "doar liniile de atac impotriva Guvernului si le foloseste din plin".

Stenograme din sedinta liberalilor - Antonescu il ataca pe Ponta: A crezut ca PNL o sa mearga si in patru labe

Ivan sustine ca in ultimele sase luni, liberalii "se intrec in a gasi justificari pentru a colabora cu Traian Basescu" si "vor, acum, sa ii dea iar puterea lui Traian Basescu, pregatindu-se sa colaboreze cu el si cu partidele sale, in Parlament si in teritoriu".

In schimb, potrivit lui Catalin Ivan, "premierul e in fruntea luptei anti-Basescu".

Luni seara, dupa sedinta Delegatiei permanente a PNL, presedintele liberal Crin Antonescu a anuntat ruptura USL, intrarea PNL in opozitie si demisia ministrilor liberali din cabinetul Ponta, care urmeaza sa aiba loc miercuri.

In stenogramele aparute dupa sedinta liderilor PNL, Crin Antonescu l-a criticat dur pe Victor Ponta, spunand ca acesta a indus ideea ca el s-ar fi inteles cu Traian Basescu.

"Ponta a cazut nervos in ultimele doua saptamani, ca sa puna masina de propaganda sa povesteasca cum m-am inteles eu cu Traian Basescu, cum ne pregatim noi sa facem nu stiu ce combinatie cu Traian Basescu, cum sunt eu nebun si pentru a a mai face ceva, prima data pornind de la ideea ca si cum noi suntem un fel de caine, asa, la macelarie...", a spus Crin Antonescu.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Catalin Ivan Ponta lupta anti Basescu, #Ivan PSD PNL colaborare Basescu, #Ivan PNL aparare Basescu , #PSD